LL Junior TV2 család féltékenység Édes Élet veszekedés Aktív (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csilla fétékenysége miatt már hónapokkal ezelőtt sem volt  felhőtlen LL Juniorék kapcsolata, a zenész azonban most besokallt és elhagyta a családját. 

L.L. Junior a TV2 kamerái előtt mesélt arról, hogy 13 éves korában elváltak a szülei, ezért ő korábban megfogadta, hogy a saját gyerekét nem teszi ki ilyesminek. Most mégis ez történik, elköltözött családjától.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A rapper szerint párja, Csilla hisztis magatartása és féltékenysége elviselhetetlen. Juniort az is zavarja, hogy kedvese folyton szekálja, hogy sosincs otthon, pedig ő éppen azért lót-fut, hogy a családjának mindene meglegyen. A zenész arról is beszélt, hogy Csilla tökéletes anya, neki viszont kell egy kis külön töltött idő, hogy átgondolja kettőjük dolgait.

További részleteket tudhattok meg az elválásról az Aktív videójából:

Bombasztikus külsővel fotózták Szecsődi Karithttp://www.life.hu/bulvar/20140326-szecsodi-kari-a-tv2-megasztarjanak-transzszexualis-felfedezettje-profi-fotokat-csinaltatott-magarol.htmlMint ahogyan már megírtuk, a mellműtéten átesett Szecsődi Kari egyre nőiesebben néz ki. Az egykori megasztáros a minap mellvillantós fotót posztolt, most pedig profi képeket csináltatott magáról. TV + BulvárOrigoA ValóVilág 6 legközönségesebb jeleneteihttp://www.life.hu/bulvar/20140326-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-aurelio-vv-zsofi-vv-iza-vv-charlotte-vv-adam-vv-simon-vv-viki-vv.htmlAmikor a ValóVilág 6 szereplőit megismertük, sejtettük, hogy sok olyan jelenetnek lehetünk majd tanúi, amelyeket soha nem szerettünk volna látni. Így is lett, a Life.hu pedig ezekből szemezgetett.TV + BulvárOrigoRengeteget ivott Hujber Ferihttp://www.life.hu/bulvar/20140324-a-supertv2-nanee-cimu-musoraban-hujber-feri-elmondta-regen-mennyit-ivott.htmlA SuperTV2 NaNee! című műsorában korábbi alkoholfogyasztási szokásairól mesélt Hujber Feri.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.