Íme Dukai Regina smink nélkül

ágy fotó szexi Dukai Regina smink nélkül posztolás Este
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell esti, ágyban fekvős képet posztolt közösségi oldalán és megmutatta magát smink nélkül.

Dukai Regi este az ágyban szemfesték, alapozó és púder nélkül is ugyanolyan szép, mint talpig sminkben. A pink alvóskombiné pedig sokat sejtet arról, milyen szexi Regina, amikor párja mellé bújik. Nekünk így is tetszik a modell, akit biztos, hogy jó páran nem rúgnának ki az ágyukból, ha így nézne rájuk elalvás előtt.

Forrás: facebook/Dukai Regina instagram
5 kérdés a szépségről: Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140328-5-kerdes-a-szepsegrol-liptai-claudia.htmlClaudia hosszú évek óta reflektorfényben él, számtalan műsort vezetett már, így a sok sminkből adódóan a bőrére különösen ügyelnie kell. A Life.hu sorozatában ezúttal az egyik legsikeresebb magyar műsorvezető mesél szépségtitkairól.TrendFotó: Hajdú D. András - OrigoLiptai Claudia ezer arca A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/trend/20140328-liptai-claudia-musorvezeto-legjobb-ruhai-a-nagy-duett-harmadik-szeriajaban.htmlÖsszeszedtük a TV2 műsorvezetőjének legjobb, illetve legmegosztóbb szettjeit a műsorból.TrendOrigoKutyás menyasszony lett Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/trend/20140325-debreczeni-zita-modell-menyasszonyi-ruhas-kepet-posztolt-sot-mar-a-gyeremekvallalason-gondokodik.htmlEsküvői ruhában, kezében egy cuki kutyussal pompázott Zita. Vajon mire készül a modell?TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.