Fogyókúra vagy életmódváltás – nem mindegy!

Forrás: Thinkstock -
esküvő szántó daniella életmódváltás új élet projekt fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tartós eredményre vágysz, mégis visszaszaladnak a kilók a fogyókúráid után? Megmutatjuk, hogyan érhetsz el tartós eredményt úgy, hogy egészséged ne lássa kárát. Sőt! Ezzel a módszerrel csak nyerhetsz, mindössze egy kis figyelem és minimális rendszerezettség kell hozzá.

Nem kell túlhajszolnod magad. Nem szükséges, hogy mindenről lemondj, amit eddig szerettél. Mégis elkerülheted a farkaséhséget, amelyet oly sokszor tapasztalhattál a látványos, gyors változást ígérő kúráknál. Megtudhatod, mit és mennyit érdemes inni egy nap, hogy segítsük a salaktalanítást. Ha érdekel, hogyan javíts az anyagcsere folyamatokon, hogyan javulhat alakod miközben egyre több lesz energiád és sokkal ritkábban betegedsz meg, akkor érdemes tovább olvasnod. Ne csak a forma elérése legyen cél! Tartsd is meg könnyedén!

A Vitalteam tippjei segítségével képes leszel heti egy kilogrammtól megszabadulni hosszú távon, önsanyargatás nélkül!

Forrás: Thinkstock
Daniella bombaformában volt a hétenhttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140328-daniella-bombaformaban-volt-a-heten.htmlFogyni vágyó menyasszonyunk, Daniella ezen a héten bombaformába került. Így teltek a napjai.Daniella--Daniella futócipőt húzotthttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140318-daniella-futocipot-huzott-es-futo-edzesre-vittek-mozgaskoordinatorai.htmlDaniella - talán nem haragszik meg, ha leírjuk - szó szerint nehezebb esetnek ígérkezett már a kezdet kezdetén is, mint Kinga, akinek azért mégiscsak volt bizonyos sportolói múltja. De hiszen nyíltan vállalta is, hogy azért jelentkezett pályázatunkra, hogy segítségünkkel ledobjon pár kilót és jobban érezhesse magát a bőrében a nyár végi álomesküvőjén.DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huNem kíméljük Daniellát!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140228-nem-kimeljuk-daniellat-a-vitalteam-osszeallitotta-daniella-kovetkezo-heti-edzestervet.htmlDaniella elmúlt heti edzésmunkája meglepően jól sikerült. Az alakformáló aerobikórán és a spinningedzésen is szépen helytállt, ezért Kropkó Péter és Gajdos Tamás, a Life.hu sztárszerzői és a Vitalteam szakértői ezeket a mozgásformákat is beépítették e heti edzéstervébe.DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.