új élet projekt benyeczkó gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benyeczkó Gabriella, ahogyan Albert Kinga és Szántó Daniella is, a Kezdj új életet a Life.hu-val felhívásra jelentkezett. Gabriella meg szeretné mutatni, hogy az 50 az új 25!

Gabriellát 12 évvel ezelőtt mellrákkal diagnosztizálták, melynek következtében hosszú ideig hormonkezelés alatt állt. Most úgy érzi, be kell pótolnia az elveszett 12 évet és úgy döntött, hogy idén, az 50. születésnapja előtt minden hónapban egy őrültséget végrehajt.

Ezek persze nem igazi őrültségek, csupán olyan dolgok, tevékenységek, amiket szeretne kipróbálni, de egyelőre nem volt rá lehetősége. A Life.hu abban segít Gabinak, hogy a kitűzött célokat sikerüljön megvalósítani: szeretné teljesíteni a Gerecse 50 teljesítménytúrát, szeretné körbebringázni a Balatont, szeretne egy fotósorozatot magáról, amit Nánási Pál készítene el róla, szeretne rúdtánc órákat venni és szeretne egy napon felhőtlenül csápolni a Sziget fesztiválon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.