Elegáns színházi frizurát készítünk: fonott-tűzött kontyot

frizura Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó konty fonás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elegáns eseményre elegáns megjelenés és frizura dukál. Ma megmutatom, hogyan lehet szépséges frizurát készíteni könnyedén, ha színházba megyünk.
Kölessel készül a szépítő vacsora! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140401-hogyan-legyek-jo-no-kolessel-keszul-a-szepito-vacsora.htmlAz egészséges táplálkozás nem feltétlenül jelenti azt, hogy ízetlen, kevés ételt eszünk.Hogyan legyek jó nőOrigoKülönleges sminktipp április elsejérehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140331-hogyan-legyek-jo-no-kulonleges-sminktipp-aprilis-elsejen.htmlElöljáróban nem mondhatok semmit. Nézzétek meg!Hogyan legyek jó nőOrigoÜde tavasz a nappaliban: virágkosárkát készítünkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140329-hogyan-legyek-jo-no-viragkosarka-hazilag.htmlVigyük be a tavaszt a lakásba könnyedén! Pár gyönyörű és illatos virág gondoskodik majd arról, hogy a szobában is érezhető legyen a tavaszi pezsgés.Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.