A pozitív gondolkodás fontosabb a diétánál!

Forrás: Thinkstock -
esküvő diéta szántó daniella fogyás új élet projekt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok fiatal lány, nő esik abba a hibába, hogy saját vonzerejüket a kilóik számával gondolják fordítottan arányosnak. Pedig az, ha elégedetlen vagy magaddal és állandóan a súlyod miatt aggódsz, háttérbe szorul az a felszabadult, magabiztos nő, aki legbelül vagy!

Meglepő, mennyire kevés nő értékeli a saját külsejét reálisan, illetve hányan büszkék is a saját testükre. Való igaz, csak keveseknek adatik meg, hogy egy fehérneműmodell adottságaival rendelkezzenek, ez azonban nem jelenti azt, hogy a többieknek szomorkodnia kellene. Reálisan gondolkodva az alapokon, azaz testalkatunkon, vonásainkon nem változtathatunk jelentősen. Persze a meglévő adottságainkból rajtunk múlik, hogy sporttal, diétával kihozzuk a maximumot. Minden erőfeszítésünk sem lesz elég azonban, ha legbelül valami nem stimmel.

Forrás: Thinkstock

Ha fogyókúrán gondolkozol, nagyon fontos, hogy először önmagadra, belső énedre figyelj, megértsd a benned lévő feszültségek okát, és először ezeken próbálj változtatni, mielőtt edzéstervet vagy diétás recepteket kezdesz keresni. Sok esetben még az elhízás vagy a rossz szokások is valamilyen negatív érzelmi állapot hatására alakulnak ki.

Ha tehát változni szeretnél, a változás ne csak kívül, hanem belül is menjen végbe – nézd meg, hogyan!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.