Johnny Depp gyűrűje és Lady Gaga betörési kísérlete

fashion week Shailene Woodley Kate Winslet Stíluszsaru Johnny Depp eljegyzési gyűrű Cameron Diaz vörös szőnyeg Rita Ora Lady Gaga divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárjaink hol elfeketedtek, hol kifehéredtek, a leghangosabbat azonban Johnny Depp eljegyzési gyűrűje szólt. Jöjjenek hát a jók, a rosszak és a csúfak a hét vörös szőnyegéről.

Johnny Depp akármit tesz, azonnal trendnek kiáltják ki. Füstös szeme és hosszú haja után most férfiasnak cseppet sem mondható gyűrűjéről beszél mindenki, amellyel Amber Hearddel kötött eljegyzését pecsételte meg. Mi, földi halandók ebből mindössze annyit érzékelünk, hogy egy 50 éves apuka egy csilivili női ékszerrel az ujján vett részt egy sajtótájékoztatón Pekingben.

Eljegyzési gyűrű pasiknak - igen vagy nem?

Forrás: Northfoto

Mintha összebeszéltek volna. Emma Watson stílusevolúciójáról (vagy jól választott stylistjáról) már írtunk, de még mindig csak a szánkat tudjuk tátani a gyereksztárból dívává cseperedő színésznőtől. Szintén a fehérre voksolt Shailene Woodley, ami bár remekül állt neki, mégis mintha nehezen tudott volna azonosulni Zuhair Murad ruhájával.

Ki a jobb fehérben?

Forrás: Northfoto, AFP

Rita Ora keményen próbálkozik a dívaszereppel. Hófehér Roberto Cavalli ruháját pedig olyan komolyan vette, hogy még a haját is hozzáigazította. Mi pedig csak remélni merjük, nem bukott orra a láthatóan túl hosszú rojtokban végződő ruhájában. Kate Upton pedig most sem hazudtolta meg magát: mély dekoltázs nélkül is mindenki a melleiről beszélt. Igen, csak az irigység beszélt belőlük.

Rita Ora rojtjai vagy Kate Upton mellei?

Forrás: AFP

Hiába burkolta magát feketébe Kate Winslet, simán túlragyogott mindenkit A beavatott című filmjének londoni premierjén. És bár a héten Cameron Diaz sem bonyolította túl a témát, tőle valahogy mégis többet vártunk. A cipőiért és hozzá tartozó gyilkos lábaiért viszont pluszpontot érdemel.

Melyikük outfitje tarolt?

Forrás: Northfoto

Aki mellett nem tudtunk szó nélkül elmenni a héten, az Jennifer Connelly Alexander McQueen csodája. Lady Gaga sokszor furcsa választásain pedig már ideje lenne megedződnünk, így most csak annyit kérdezünk: vajon kihez készült betörni?

Miért visel maszkot Lady Gaga?

Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.