Gyönyörű hajas babája született a Romantic egykori énekesnőjének

anyaság Kunovics Katinka szülés együttes Romantic énekesnő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Kunovics Katinka kisbabája. A kicsiről Gáspár Győző posztolt egy fotót a Facebook-oldalára.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a Romantic együttes egykori énekesnője egyedül várta első gyermekét, mert szerelmét a munka külföldre szólította. Az énekesnő elmesélte, hogyan ismerkedett meg párjával, aki egy óceánjárón dolgozik. Azt is elárulta, mikor lesz újra együtt a család.

Forrás: Facebook.com/GasparGyozike

Katinkának egy ideig ugyanis nélkülöznie kell még szerelmét, Fernandót. A kicsi jó néhány hónapos lesz, amikor először találkozhat az apukájával. A csöppségről biztos rengeteg képet és videót kap majd Fernando. Nekünk egyelőre be kell érnünk ezzel az egy fotóval. Csodaszép baba, igaz?

Megszületett Gwen Stefani harmadik kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20140302-megszuletett-gwen-stefani-es-gavin-rossdale-harmadik-gyermeke.htmlFebruár utolsó napján megszületett az énekesnő harmadik gyermeke.Család--Megszületett Hollandia magyar kishercegnőjehttp://www.life.hu/csalad/20140224-viktoria-cservenyak-magyar-szarmazasu-holland-hercegno-es-jaime-bernardo-holland-herceg-kislanya.htmlA holland királyi családba beházasodott magyar származású Viktória Cservenyák és férje, Jaime Bernardo holland herceg első gyermeke pénteken jött világra. A Zita Klára nevet kapta. Gratulálunk!Család--Megszületett Emily Blunt kislányahttp://www.life.hu/csalad/20140217-emily-blunt-brit-szinesznonek-megszuletett-kislanya-hazel.htmlA Hazel nevet kapta a színésznő első gyermeke, aki február 16-án látta meg a napvilágot.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.