Kelemen Anna a bikinire voksolt

Forrás: Facebook/Kelemen Anna Official -
szavazás Kelemen Anna bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna nem talált a szavazásra szóló értesítőben dress code-ra vonatkozó utalást, így ő a bikinire tette a voksát.

Kelemen Anna, aki mostanában az Édes Élet szereplője valószínűleg maradandó emléket okozott abban a választókörben, ahol szavazni volt. A szőkeség ezzel az akciójával arra hívta fel a figyelmet, hogy lehet valaki díva, modell, vállalkozó vagy éppen munkanélküli, a szavazata ugyanannyit ér, mert a fülkében egyenlőek vagyunk. "Kérlek, menj el szavazni Te is! És oszd meg ezt a képet, hogy mások figyelmét is felhívhasd erre!" - írta befejezésül a fénykép alá.

Forrás: Facebook/Kelemen Anna Official
Meghalt Kelemen Anna szerelmehttp://www.life.hu/intim/20140303-kelemen-anna-palymate-a-tv2-n-lathato-edes-elet-sztarjanak-volt-szerelme-ongyilkos-lett.htmlAz Édes Életben felbukkant Kelemen Anna szörnyű hírt kapott. Egykori nagy szerelme öngyilkos lett. IntimOrigoMegint levetkőzött Kelemen Annahttp://www.life.hu/bulvar/20130413-kelemen-anna-magyar-playmate-ujra-levetkozott.htmlHosszú ideje eltűnt a kíváncsi tekintetek elől Kelemen Anna, aki azonban most újra előkerült.TV + BulvárA pornózást és a drogozást sem bánja Kelemen Annahttp://www.life.hu/horoszkop/20120309-kelemen-anna-700-kobcentis-mellekre-valtott.htmlKelemen Anna nem bánta meg sem a pornózást, sem a drogozást, mára azonban megváltozott: szüleivel dolgozik, és könyvet ír.Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.