Pucérkodással indítja az új évadot a Trónok harca szépsége

Forrás: GQ/Will Davidson -
fotó színésznő Natalie Dormer meztelen magazin Sophie Turner Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meztelenkedés, a szex, a vér és az erőszak nem állnak távol a Trónok harca sorozattól, éppen ezért nem meglepő, ha egy-egy szereplő a sorozaton kívül is ledobja a textilt. Natalie Dormer fotói nem sokkal a Trónok harca negyedik évadának indulása előtt jelentek meg.

Április 6-a nagy nap a Trónok harca sorozat rajongóinak, ugyanis újra visszatérhetnek Westerosba, ahol többek között Lady Margaery (és az őt alakító Natalie Dormer) várja őket. Ő az, a képen. Ami viszont még fontosabb, hogy április 7-én reggel 7 órától a Videa.hu-n is fent lesz az új évad teljes első része. A részletekről ITT olvashasz.

Forrás: GQ/Will Davidson

A 32 éves színésznő már az évad kezdete előtt megörvendeztette híveit azzal, hogy a GQ magazin felkérésére levetkőzött. Ez még nem minden: a fél fejéről a hajat is lenyiratta. "Imádom elhagyni a komfortzónámat. Valójában a komfortzónámon kívül élek" - nyilatkozta a szexi mókuspofijú színésznő.

A sorozat gyerekszereplői is sokat nőttek mióta nem láttuk őket. A Sansa Starkot alakító Sophie Turner igazi vörös démonná vált 18 éves korára. Az Arya Starkot alakító Maisie Williams még csak 16 éves de az ő megjelenése is egészen rendkívüli. Na, jó. A szemöldöke még nem az igazi, de valószínűleg a védjegyévé válik majd, mint Cara Delevingne szupermodellnek.

Forrás: AFP/Getty Images/Jamie Mccarthy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.