Budapesten lépett kifutóra a sztármodell

Forrás: Probako Communications Worldcom PR Group Partner -
Srej Zsófi modell kifutó Elle Fashion Show Prada Calvin Klein Dior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Srej Zsófi, aki már szinte az összes világhírű divatház bemutatóján részt vett, a hétvégi Elle Fashion Show-n is megmutatta csodás alakját.

Srej Zsófi jelenleg az egyik legfoglalkoztatottabb magyar modell, 2007 óta a világ élvonalába tartozik: egyebek mellett Calvin Klein, Prada, Dior, Marc Jacobs, Donna Karan, Miu Miu bemutatókon is feltűnt már. Több helyen élt már külföldön (New York, Párizs), de Budapest a kedvenc városa. Így szívesen mondott igent az Elle Fashion Show-ra is, amelyet a hétvégén rendeztek meg.

Forrás: Probako Communications Worldcom PR Group Partner

Zsófinak sok emlékezetes fellépése volt, de a legszívesebben az Alexander McQueen bemutatókra emlékezik vissza, valamint arra a CFDA (Council of Fashion Designers of America) bemutatóra, amelynek próbáját maga Anna Wintour ellenőrizte, és olyan nagy nevekkel léphetett fel, mint Gisele Bündchen és Naomi Campbell.

A fiatal szépség a magyar lányoknak azt üzeni, hogy mindig azt viseljék, amiben jól érzik magukat, és ami az alakjuknak a legelőnyösebb. Egy tipp tőle: sose vegyünk meg valamit, ha már a próbafülkében elbizonytalanodtunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.