Egyre közeledik a bikiniszezon, így nem árt, ha minden alkalmat megragadsz a mozgásra. De kalóriát égetni nem csak a zsúfolt és levegőtlen edzőtermekben lehet - a természet is számtalan szuper lehetőséget kínál. 

Kerékpározz a Bükkben!

Biciklizéssel nemcsak kalóriát égetsz, de ez a mozgás kiválóan formálja a combizmokat és a popsit is. Ha szívesen töltenél el egy szuper csapattal három napot a Bükk gyönyörű vidékein úgy, hogy közben az edzésről sem feledkezel meg, akkor itt a helyed! A háromnapos, április végi kerékpártúrából nem maradhat ki a bográcsozás és a fürdőzés sem: bejárhatod többek között Felsőtárkányt, az Egeres-völgyet és lazíthatsz kicsit a Demjéni Gyógyfürdőben.

Hol?

Felsőtárkányon 2, 3 vagy 4 fős vendégházakban.

Mikor?

2014. április 25-27.

Bővebb infó:

info@crosstraining.hu
www.crosstraining.hu

Forrás: Thinkstock

Egy igazán sportos hétvége Abádszalókon

Szívesen biciklizel a természetben? Szereted a kemény és minden porcikádat átmozgató crosstraining edzéseket? Szívesen kenuznál a Tisza-tavon? Ha úgy érzed, rád férne egy igazán eseménydús hétvége, akkor már most vésd be a naptáradba az abádszalóki sporthétvégét. A sok-sok edzés mellett persze az élvezeteknek is lesz helye: kóstolhatsz kemencében sült finomságokat, és kipihenheted magad egy gyógyfürdőben is, mindezt gyönyörű környezetben.

Hol?

Abádszalók és a Tisza-tó környéke

Mikor?

2014. május 16-18.

Bővebb infó:

info@crosstraining.hu
www.crosstraining.hu