Hatszoros apa lett Britney Spears exférje

Forrás: AFP/Getty Images/Charley Gallay -
Kevin Federline kislány Britney Spears apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori háttértáncosnak a napokban született meg kislánya második feleségétől, Victoria Prince-től.

Megszületett Kevin Federline hatodik gyermeke. Britney Spears exférje közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, miszerint felesége, Victoria Prince hétvégén világra hozta második csemetéjüket.

Forrás: AFP/Getty Images/Charley Gallay
Összejövök a pasival akkor is, ha tudom, hogy van barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20140325-nok-akik-akkor-is-osszejonnek-a-pasival-ha-tudjak-van-baratnoje.htmlA lányok sem angyalok: így vesszük rá a pasikat a hűtlenségre című cikkünkhöz mind az írás alatt, mind pedig a Life.hu Facebook-oldalán rengeteg komment érkezett. A férfiak nagy része belátta, hogy igen, kellően farokvezérelt ahhoz, hogy belesétáljon a messziről is jól látható csapdába. A hölgyek egy ideig a gonosz ribancokat ekézték, majd hozzáfűzték, a megcsaláshoz két ember kell.Intim--Ezek a filmek fognak idén tarolni - 2014 legjobban várt blockbustereihttp://www.life.hu/kult/20140404-ezek-a-filmek-fognak-iden-tarolni-2014-legjobban-vart-blockbusterei.htmlEzen a héten érkezik a mozikba az új, nagyszabású szuperhősfilm, az Amerikai kapitány: A tél katonája, a Life.hu pedig ebből az alkalomból utánanézett: melyek azok a popcornmozik, amelyek várhatóan a legtöbb nézőt csábítják majd a filmvásznak elé az év hátralévő részében.KultOrigoSzolgálnak, védenek és csábítanak - ők a legsármosabb szuperhősökhttp://www.life.hu/kult/20140407-szolgalnak-vedenek-es-csabitanak-osszeszedtuk-a-legsarmosabb-szuperhosoket.htmlA szuperhősök különleges képességei gyakran nem csak a világ megmentéséhez járulnak hozzá, de a női szíveket is alaposan megdobogtatják. Összegyűjtöttük azt a hét szuperférfiút, akik szerintünk a legjobban néznek ki - a képregényes hacukáik ellenére is.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.