Lilu pirosra váltott

Forrás: Lilu/Facebook -
frizura RTL 2 kihívás Való Világ 6 Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő hajszínnel állt szerdán este kamerák elé Lilu. A műsorvezető a Facebookra is feltöltötte a róla készült fotót. 

Ahogy már többször írtunk róla, hatalmas divat most a sztárvilágban az élénk színű, piros, rózsaszín, narancssárga haj. Kelly Osbourne frizuráját itt, Nicole Ritchie lila tincseit itt, Ireland Baldwin extrém hajszínét pedig itt csekkolhatod. A trend Lilunak is megtetszett, ugyanis az alábbi frizurával vezette a ValóVilág kihívását.

Forrás: Lilu/Facebook

Lilu egyébként a valóságshow előtt gyakran megmutatja, milyen hajviseletet álmodtak meg neki a műsor fodrászai, rafinált copfját például itt nézheted meg.

Kiszel Tünde feltöltette a ráncaithttp://www.life.hu/trend/20140401-kiszel-tunde-naptardiva-hyaluronsavas-rancfeltoltesnek-vetette-ala-magat.htmlKiszel Tünde mindig is büszke volt arra, hogy minden porcikája természetes, most mégis vállalkozott egy kisebb beavatkozásra. TrendOrigoBódi Sylvi levetkőzötthttp://www.life.hu/trend/20140328-bodi-sylvi-ledobta-a-ruhait-azt-allitja-a-termeszetkozeliseg-miatt.htmlBódi Sylvi nekivetkőzött és ideológiát is gyártott hozzá. Mindezt a Facebookján láthattuk, olvashattuk. TrendOrigoKislányával pózol Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20140327-sarka-kata-es-kislanya-noemi-kislanyaval-noemivel-bikiniben-pozol.htmlFacebookra posztolt fotójának tanúsága szerint alig várja a nyarat Sarka Kata. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.