Mádai Vivien Cipruson süttette terhespocakját

MTVA terhesség Ciprus romantika gyermek nyaralás Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos kismamát párja egy romantikus úttal lepte meg, ahol Vivien a tengerparton napoztatta gömbölyödő pocakját.

Ahogy a Life.hu is megírta, Mádai Vivien úszik a boldogságban amióta megtudta, hogy babát vár. A műsorvezetőt kedvese, Zoli minden jóval kényezteti. Legutóbb pedig Vivien születésnapja alkalmából elrepültek a szerelem szigetére, Ciprusra – írja a Blikk.

Forrás: facebook/Mádai Vivien

„Nem kívánhatok ennél csodásabb szülinapot!" – írta boldogan közösségi oldalán Vivi, aki szerelmével várost nézett, romantikázott, és a napon sütkérezett.

A nagy csokinyúlteszthttp://www.life.hu/csalad/20140408-a-nagy-csokinyul-teszt-husvetra-a-life-hu-szerkesztosege-tesztelte-a-csokinyulakat-a-legfontosabb.htmlHetek óta ömlik ránk a csokinyúl-tenger az áruházak polcairól. De vajon melyik nyulat válasszuk a sok közül? A Life.hu szerkesztősége a legfontosabb szempontok alapján letesztelte a legnépszerűbb, közép árkategóriás nyulakat – íme, a meglepő végeredmény!CsaládOrigoIsmét várandós Katalin hercegnő? http://www.life.hu/csalad/20140413-katalin-hercegno-babat-var-vilmos-herceg-szolta-el-magat.htmlHatalmas érdeklődés övezi Katalin, Vilmos és az egyre cukibb kicsi György herceg új zélandi utazását. A Daily Mail információi szerint azonban elképzelhető, hogy hamarosan bővül a család. Persze, ez egyelőre csak találgatás... Család--Ördög Nóráék megállnak két gyereknélhttp://www.life.hu/csalad/20140410-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-es-nanasi-pal-megallnak-ket-gyereknel.htmlA Szombat Esti Láz háziasszonya Micivel és a leendő második babával szeretne majd minél többet foglalkozni.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.