Banánnak csúfolta Vilmos Katalin hercegnőt

Coachella Amy Landecker Katalin hercegnő Vilmos herceg Ellen Page vörös szőnyeg Jared Leto Puff Daddy divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jared Leto a mi Győzikénktől vett divattanácsot, Katalin hercegnő stílusába maga a kedves férj kötött bele, Amy Landecker pedig elfelejtette átvenni a pizsamáját. Volt mit megjegyezni a héten.

Soha nem tennénk egyetlen rossz megjegyzést sem Katalin hercegnő stílusára, Vilmos herceg kritikái mellett azonban mi sem tudtunk szó (és nevetés) nélkül elmenni. Mert míg a megszállott divatkritikusok az egekig magasztalják az egykori Kate Middleton divatérzékét, addig férje szerint túl zöld az az Erdem kabát, abban a Roksanda Ilincic ruhában pedig úgy fest, mint egy banán. És hát kik vagyunk mi, hogy Vilmos herceggel vitatkozzunk?

Forrás: Northfoto, AFP

Igaza volt Vilmos hercegnek?

Kedves Ellen Page, tudjuk, hogy előszeretettel kutatsz a pasid (vagy a bátyád) ruhásszekrényében, az alábbi vörös szőnyeges szetted után mégis azt javasoljuk, ne tedd. Vagy sürgősen válts stylistot. Ja, és egy vasaló sem ártana. Amy Landecker sem agyalta túl az Annual GLAAD Media díjátadóját. Pizsi fel, gond megoldva.

Forrás: AFP, Northfoto

Ki nyúlt mellé jobban?

Aki Amerikában számít, az a héten a kaliforniai Coachella fesztiválon ropta. Ahogy Jared Leto is, aki után bármennyire is csorog a nyálunk, zebramintás nadrágja felett hiába próbáltunk szemet hunyni, nehezen ment. Ahogy Puff Daddy pulóvere láttán sem. Bár ennél előnytelenebbül nem is állhatna rajta, azért mentségére szóljon, hogy a tragikusan elhunyt Christopher Wallace rapper előtt tisztelgett ezzel a Paty Abrahamsson darabbal.

Forrás: Northfoto, AFP

Melyik pasi bakizott nagyobbat?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.