A héten a sztárok inkább a húsvétra készültek divatozás helyett. Egy híresség sem választott 2014 trendszínei közül, sőt: hódított a néhány éve divatos color blocking és a fehér csipke. Következik a Life.hu heti stílusmustrája. 

Csak szolidan, hófehérben!

Tavasztól őszig imádjuk a fehéret, egy jól szabott fehér ruhának pedig mindig nehéz ellenállni. Katalin hercegnő egy zárt, de bájos Zimmermann darabot viselt az ausztrál tengerparton. Anna Camp egy Katalinéhoz nagyon hasonló, ám kicsit vagányabb kreációt választott - ő a fehéret egy narancspiros cipővel dobta fel. Sőt, a stílusikon Emma Stone is fehér csipkében pózolt a vörös szőnyegen. Meg kell hagyni, egy rugóra jár a lányok agya...

Forrás: AFP, Northfoto

 Mutass valami újat!

Ha már Emmánál tartunk, érdemes meglesni, hogyan újul meg a színésznő hétről hétre. Legutóbb a napsárga estélyiétől aléltunk el, a héten azonban a stílusának egy egészen más arcát mutatta meg. A bő fazonú Erdem ruhát látva leginkább a különleges jelző jut eszünkbe, a csodálatos, szürkéskék Chanel kreációért azonban abszolút odáig voltunk. 

Forrás: AFP, Northfoto

 Még mindig colour blocking

Újra divat lenne az élénk színek kombinálása? Úgy tűnik, igen, hiszen két világsztár is eszerint választott ruhát magának. Brandy Norwoodnak nem megy túlzottan a colour blocking: a ruha színei még egészen jól összeillettek, ám az állatmintás cipővel már túlságosan közönséges lett az összkép. Karolina Kurkova Roksanda Ilincic tervezte kreációja azonban mesésen állt a szőke szépségnek, a babarózsaszín rúzs helyett azonban mi inkább egy narancsosabb árnyalatot választottunk volna. 

Forrás: AFP, Northfoto

 Csak a narancs

A héten nem csak Karolina részesítette előnyben a narancsszínt. Emily Meade kisruhájának nem tett túl jót a fekete bokacsizma, Heather Graham viszont egészen jól választott. Kicsit rosszindulatúak vagyunk, mert ez a szín finoman szólva sem a kedvencünk, ám Heatherhez passzol ez az árnyalat. Belőlünk pedig valószínűleg csak az irigység beszél:-)

Forrás: AFP, Northfoto