Kislányt vár Mila Kunis?

Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter -
Ashton Kutcher terhesség Mila Kunis kislány Los Angeles várandóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontosabb dolga is akad most az esküvőszervezésnél Ashton Kutchernek és menyasszonyának, Mila Kunisnak, akiknek idén fog megszületni első gyermekük.

Mila Kunis és Ashton Kutcher március végén hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint a színésznő első gyermeküket várja. Mila Kunis pocakja azóta szépen kerekedik: a sztárpárt Los Angeles repülőterén kapták lencsevégre, amint New Orleansból érkeztek haza egy rokonlátogatásról. A képeket ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP

Külföldi lapok értesülései szerint a sztárpár nemrég a baba nemét is megtudta: ha igazak a hírek, Mila Kunis kislányt hord a szíve alatt.

Kínos kérdés, de sokakat érint: vajon mitől válik homoszexuálissá egy gyerek?http://www.life.hu/csalad/20140407-vigyazz-ettol-lesz-homoszexualis-a-gyerek-a-gyerekrajzok-nem-arulkodnak-viszont-sokat-szamit.htmlAzt mondják, hogy a homoszexualitásra való hajlam részben genetika - sok kutatás látott napvilágot erre vonatkozóan. Viszont a nevelés, a környezet is sokat számít. Hogy hogyan ismerhetjük fel, hogy gyerekünkben megvan az a bizonyos hajlam?Család--Egészséges hát, szép tartás - próbáld ki a gerinctréninget!http://www.life.hu/ez-zsir/20140415-dinamikus-gerinctrening-gyakorlatok-jot-tesznek-a-hatnak-nagy-amarilla-velemenye.htmlBiztosan ismered Pilates mondását, miszerint annyi idős vagy, amennyi a gerinced. Ezek a szavak tökéletesen tükrözik a lényeget: hiába van kerek popsid és kockahasad, ha a gerinceddel számtalan problémád van. Amennyiben nem áll hozzád közel a jóga és a pilates, próbáld ki a dinamikus gerinctréninget - néhány hónap után az erős hát és a szép tartás garantált!Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huBarátai visszahozták Bajor Imre életkedvéthttp://www.life.hu/bulvar/20140422-baratai-tamogatasatol-jobban-van-a-nagybeteg-bajor-imre.htmlEgyre jobb színben látni Bajor Imrét, akit barátai sorra látogatnak meg fülei otthonában - írja a Bors.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.