Hatalmas változáson ment át VV Kinga

haj extrém barna smink VV Kinga kibékülés változás szakítás VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke lány barnára váltott és még barátai sem ismernek rá. Új frizurájához egy sminkmester készített különleges make up-ot.

Kinga nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy csontsoványra fogyott. Most pedig teljesen új külsővel jelent meg, ami barna hajának és Faragó Zsuzsanna Suu sminkmesternek volt köszönhető. Vajon a változás annak köszönhető, hogy éppen kibékült vagy szakított VV Attilával, akivel a ValóVilág óta folyamatos érzelmi hullámvölgy köti össze a lányt?

Forrás: facebook/VV Kinga

"A sminkmesterem unatkozott" – írta a kép alá közösségi oldalán Kinga.

Fiatalítás felsőfokon – mi dívik 2014-ben?http://www.life.hu/trend/20140418-arcfiatalito-kezelesek-botox-hiarulonsav-kremek.htmlMinden évben megvannak a legdivatosabb szépészeti eljárások, hiszen fiatalnak és üdének lenni örökké divat. 2014-ben sincs ez másként - ha a genetika és az állandó arcápolás már kevés, akkor bizony van, aki újragondolja a fiatalságot. A Life.hu bemutatja a legdivatosabb szépészeti eljárásokat.Trend--Coachella mindörökké - így fesztiváloznak a világsztárokhttp://www.life.hu/trend/20140419-coachella-fesztival-igy-buliznak-a-celebek.htmlA Coachella fesztivált 1999 óta rendezik meg a kaliforniai sivatagban, nem messze Indio várostól. Az évek során a legmenőbb amerikai zenei rendezvénnyé nőtte ki magát, két éve pedig már nemcsak egy, de két hétvégén át bulizhatnak az ide látogatók. A vasárnap véget ért eseményen a sztárfellépők mellett celebek százai engedték ki a fáradt gőzt.Trend--Katalin hercegnő elbűvölte a pilótákat ishttp://www.life.hu/trend/20140419-katalin-hercegno-ragyogoan-szep-volt-brisbane-ben.htmlAz ausztrálokon kívül mi is elaléltunk a hercegnő ruhájától - háromhetes körútja során szerintünk ugyanis most volt a legcsinosabb. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.