Főszerepben a kecses nyak - készíts trendi kiegészítőt!

nyaklánc kiegészítő Takács Nóra zsinór Hogyan legyek jó nő? videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnéd, ha vonzaná az elismerő tekinteteket a nyakad? Díszítsd fel! Egy kis zsinórból és némi láncból trendi nyakláncot tudsz készíteni - így csináld!
Százféle íz minden falatban: ilyen a mogyoróvajas desszerthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140419-hogyan-legyek-jo-no-mogyorovajas-desszertet-keszitunk.htmlNéha ki kell próbálni érdekesnek tűnő ízkombinációkat is, mint például a mogyoróvaj és a joghurt. Hogy ebből mi lesz? A videóból kiderül!Hogyan legyek jó nőOrigoÜde bőr természetesen: citromos bőrradírt készítünkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140419-hogyan-legyek-jo-no-citromos-borradirt-keszitunk.htmlMa bemutatom az egyik nagy titkomat, a citromos bőrradírt. A citrom elképesztő hatással van a bőrre, aki még nem próbálta, itt az ideje, hogy megtegye!Hogyan legyek jó nőOrigoIdevarázsoljuk a friss hegyi levegőt - pirosítókat tesztelünkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140407-hogyan-legyek-jo-no-pirositokat-tesztelunk.htmlTeszteltünk már rúzsokat, szempillaspirált az elmúlt hetekben, ma pedig pirosítót fogunk. Kezdjünk is hozzá!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.