Először beszélt halott féltestvéréről Julia Roberts

Forrás: AFP -
halál Julia Roberts öngyilkosság gyógyszer-túladagolás féltestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő két hónapja veszítette el szeretett féltestvérét, Nany Motes-t, akinek túladagolás okozta hirtelen halálát.

Idén februárban holtan találtak rá Julia Roberts féltestévére Los Angeles-i otthonában. Nancy Motes-ról, aki a halottkém jelentései szerint gyógyszer-túladasban hunyt el, halála óta először beszélt az Oscar-díjas színésznő.

Forrás: AFP
Jön az új, elektronikus anyakönyvhttp://www.life.hu/news/20140423-elektronikus-anyakonyv-keszul-amely-felvaltja-a-negyfele-szuletesi-halotti-hazassagi-bejegyzett.htmlA jövőben a jelenlegi négyféle - születési, halotti, házassági, bejegyzett élettársi - anyakönyvet egyetlen nyilvántartás váltja fel. Ezeket bármelyik anyakönyvvezetőnél le lehet kérni.News--Te ki mered mondani? Ezek a tirpák pasikat ekéző legjobb csajhimnuszokhttp://www.life.hu/intim/20140416-der-heni-eg-veled-olah-ibolya-baby-honeybeast-a-legnagyobb-hos-csajhimnuszok.htmlSzakítós számok mindig is voltak, de korábban ezekben általában a nők sírtak a férfiak után, vagy a pasik üdvözölték, hogy immáron újra egyedül vannak. A Pocsolyába léptem, sáros lett az új cipőm és az Élj vele boldogan slágerek óta azonban sok minden megváltozott. Ma már a csajok is ki merik mondani, amit gondolnak, és meg is teszik. Dér Heni legújabb száma kapcsán összegyűjtöttük a kedvenceinket.Intim--Mit vegyek fel? - ez többé nem probléma! Megfejtettük Fédra stílusát!http://www.life.hu/atalakitunk/20140422-atalakit-a-jono-team-megtalaltuk-fedra-stilusat.htmlFédra mázlista: megtalálta az igaz szerelmet, összeköltöznek, nemrégiben pedig jelentkezett hozzánk átalakításra. Ezen a héten őt alakítottuk át - nagy-nagy örömére! ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.