Katalin hercegnő Stacy Keibler Nikki Reed Cameron Diaz Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten az eszméletlen dekoltázsok mellett csodás lábbeliket és cseppet sem tavaszias, ám annál merészebb körmöket is találtunk, és ismét gyönyörködhettünk Katalin hercegnő tökéletes szettjeiben. Íme a Life.hu heti stílusmustrája.

A hét frizurája

Szinte sokkolt bennünket az a változás, amin George Clooney exe, Stacy Keibler keresztülment. Az egykori pankrátornő korábban csakis egyszerű, kiengedett hajjal vagy laza lófarokban pózolt a vörös szőnyegen, és a sminkje is inkább visszafogott volt. Akit azonban most látunk, az egy komoly stílusváltáson átesett, időközben férjhez ment kismama. Azt még nem tudtuk eldönteni, tetszik-e a változás. Hát nektek?

Hogy tetszik Stacy új stílusa?

Hová lettek a tavaszi körmök?

Sehol egy lazacszínű vagy narancspiros köröm - a héten a sztárok a sötét lakkokra és a fémes színekre voksoltak. Nikki Reed feketéje természetesen dögös, Fergie körmei pedig - nos, tőle nem is számítunk nagyon másra.

Nikki vagy Fergie körme a nyerő?

Harcba szálltak a szőkeségek

Kate Upton és Cameron Diaz A csajok bosszúja című filmben sorstársak lesznek, a vörös szőnyegen azonban a héten ádáz harcot folytattak egymás ellen. Dekoltázs fronton Upton kisasszony verhetetlen - Cameron hiába is mutatott többet, mint szokott. Ám az izmos szőkeség is nyerő valamiben, méghozzá a cipőválasztásban: Manolo Blahnik darabjától szó szerint elaléltunk.

Forrás: AFP

Ki a szexibb?

Akik tényleg várták a tavaszt

Még mindig imádjuk a színeket, és szerencsére a fiatal sztárok is így vannak ezzel. Leighton Meester egy álomszínű Emporio Armani ruhában hódított, Emma Watson pedig egy hasonló fazonú Narciso Rodriguez darabra voksolt. A színésznő ruháját szerettük, a kiegészítőjét pedig egyenesen imádtuk!

Forrás: AFP

Melyik a nyerő szett?

Katalin ismét tarolt

A múlt héten a kék-fehér ruhájával varázsolt el bennünket Vilmos herceg neje, a napokban pedig egy élénkzöld Catherine Walker és egy fehér Lela Rose darabbal lopta be magát a szívünkbe.

Forrás: Northfoto, AFP

Melyik szín áll jobban Katalinnak?

A hónap színe: élénkzöldhttp://www.life.hu/trend/20140420-divat-es-trend-a-honap-szine-az-elenzold.htmlHa kicsit vadabbra cserélnéd a pasztellrózsaszín holmijaidat, de még nincs ötleted, melyik szín legyen a befutó, akkor jó szívvel ajánljuk neked az élénkzöldet. Ez az árnyalat amellett, hogy nyugtató hatással van az idegrendszerre, nagyon jól variálható más üde színekkel is. Jókedvet és derűt árasztasz magadból, ha élénkzöld holmikat viselsz - ezért is választotta a Life.hu áprilisra a hónap színének!TrendOrigoBudapest és a divat - egy bemutató kulisszái mögötthttp://www.life.hu/trend/20140416-a-budapest-fashion-week-divatbemutato-kulisszai-mogott-jartunk.htmlHitted volna, hogy egy mindössze 10-15 perces divatbemutató mögött gyakorlatilag fél napos készülődés áll? Régen láttam akkora nyüzsgést divateseményen, mint amekkora néhány hete a Budapest Fashion Week színfalai mögött fogadott bennünket. A Life.hu újságírójaként ugyanis fotós kolléganőmmel bejutottunk a backstage-be, meglestük, hogyan is készülnek a szuper sminkek és frizurák, sőt, a nagy rohanás közepette elcsíptünk egy világhírű magyar modellt is, akivel még a trendekről is cseveghettünk picit. Izgalmas nap volt, nem vitás!TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huCoachella mindörökké - így fesztiváloznak a világsztárokhttp://www.life.hu/trend/20140419-coachella-fesztival-igy-buliznak-a-celebek.htmlA Coachella fesztivált 1999 óta rendezik meg a kaliforniai sivatagban, nem messze Indio várostól. Az évek során a legmenőbb amerikai zenei rendezvénnyé nőtte ki magát, két éve pedig már nemcsak egy, de két hétvégén át bulizhatnak az ide látogatók. A vasárnap véget ért eseményen a sztárfellépők mellett celebek százai engedték ki a fáradt gőzt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.