Hétköznapi varázslat - ilyen kiegészítőket viselj idén!

kiegészítő Takács Nóra blog Hogyan legyek jó nő? bizsu ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hónapokban beszereztem pár szépséget, mert egyszerűen nem lehet elmenni úgy egy ékszerbolt előtt, hogy ne csábuljak el egy-két megfizethető bizsu láttán. 

Nézzétek meg az én kis kedvenceimet! Összekészítettem belőlük egy kis ízelítőt!

Ezek a kis drágaszágaim - itt még többet láthatsz belőlük! Ugyan varázserejük nincsen, de legalább csinosak, és minden szettemet feldobják. Ennyi varázslat talán bőven elég is nekik.

Üde bőr természetesen: citromos bőrradírt készítünkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140419-hogyan-legyek-jo-no-citromos-borradirt-keszitunk.htmlMa bemutatom az egyik nagy titkomat, a citromos bőrradírt. A citrom elképesztő hatással van a bőrre, aki még nem próbálta, itt az ideje, hogy megtegye!Hogyan legyek jó nőOrigoTi küldtétek, én megcsináltam: így készül a sajtos mennyországhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140407-hogyan-legyek-jo-no-sajtos-mennyorszag.htmlKaptam egy ínycsiklandozó képet egy csodás sajtos finomságról, és a receptjét azonnal ki akartam próbálni. Az eredményt a videóban láthatjátok!Hogyan legyek jó nőOrigoSzázféle íz minden falatban: ilyen a mogyoróvajas desszerthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140419-hogyan-legyek-jo-no-mogyorovajas-desszertet-keszitunk.htmlNéha ki kell próbálni érdekesnek tűnő ízkombinációkat is, mint például a mogyoróvaj és a joghurt. Hogy ebből mi lesz? A videóból kiderül!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.