Daniella rosszfiúk közé keveredett - street workout

esküvő szántó daniella fogyás utca életmódváltás új élet projekt sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniellának, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonyának kikerekedett a szeme akkor, amikor meghallotta, milyen merényletre készülünk ellene.

Daniella egy már korábban bezárt kültéri szórakozóhely mellett lakik, így nap, mint látja, hogy a jelenleg üresen álló területet edzeni vágyó fiatalok hada lepi el, akik saját testsúlyukkal edzenek a jó levegőn. Mivel mindezt sokszor félmeztelenül teszik, Daniella igencsak meglepődött, amikor megtudta, hogy edzői ezúttal ezekre a fiúkra bízzák őt.

A modern nevén Street Workout valójában egy saját testsúlyos edzés - extrém torna gyakorlatok, szabadtéri parkokban. Egy nagyon előnyös, látványos, és teljesen ingyen elérhető edzésmódszer mindenki számára. Az egyesült állomokból kezdte meg hódítását. Lényegében a calisthenics alapjait használja. A sportból világbajnokságot is rendeznek, minden évben egyszer, amiből kis hazánk már elért dobogós helyezést is.

/1404/Danie2014423203810

Íme, egy videó egy igazán profitól:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.