esküvő szántó daniella fogyás életmódváltás új élet projekt menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniellának, a Kezdj új életet a Life.hu-val program kiválasztottjának ez a hete is igen sűrűre sikeredett.

Daniella minden nap edz és igyekszik betartani a fogyáshoz szükséges kalóriamennyiség bevitelét. Ezek mellett pedig edzői, a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás különböző érdekes edzésformákkal is megismertetik a fogyni vágyó menyasszonyt. Ezúttal egy úgynevezett street workout elnevezésű edzésre vitték el, ahol Daniella megismerkedhetett a callanetics alapú, saját testsúllyal történő gyakorlatok egy részével.

Daniella sikeres életmódváltása okán - 10 hét alatt immár 10 kilótól szabadult meg a lány - sokak példaképévé vált. Történetéről a TV2 Mokka című műsorában is beszámolt:

Daniella csak fogy és fogy - nem semmi ez a lány!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140418-szanto-daniella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-program-kivalasztottja-a-heten-erosito.htmlSzántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonya ezen a héten is megküzdött a kilóival. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huNincs több kibúvó az edzés alól – Nézd meg, mennyire egyszerű gyakorlatokkal fogy Daniellahttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140415-erosito-gyakorlatok-daniellaval-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-fogyni-vagyo-menyasszonyaval.htmlA Kezdj új életet a Life.hu-val projekt célja azon kívül, hogy a három kiválasztott hétköznapi hősnek segítsen álmai teljesítésében, az is, hogy mindenkinek irányt mutasson egy egészségesebb és teljesebb élet felé. Ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, fontos, hogy rendszeresen mozogj, így nemcsak a ruháid állnak majd jobban, hanem a lelked is mosolyogni fog. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huDaniella felvállalja kerek idomait – nézd meg újabb fogyis szelfijét!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140414-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-kivalasztottja-a-fogyni-vagyo-menyasszony-daniella-felvallalja.htmlAz augusztusi esküvőjére készülő Daniella bevállalta: megmutatja a testét akkor is, ha az még messze nem tökéletes. A Kezdj új életet a Life.hu-valprogram kiválasztottja néhány hónap leforgása alatt látványosan le szeretne fogyni, és ezért mindent meg is tesz. A szakértői csapat, aki mindebben segít neki, fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy a fogyás csak akkor lehet egészséges és tartós, ha az egész életmódját átgondolja és átalakítja. A fogyás esetében is igaz a „Lassan járj, tovább érsz!” mondás, tehát hogy nem lehetünk türelmetlenek a testünkkel, sem a koplalás, sem a túledzés nem vezet jóra. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.