Van egy barátnős délutánod? Fonjatok 3D-s, négykezes copfot!

frizura Takács Nóra barátnő Hogyan legyek jó nő? videó fonás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudsz fonni? Rossz a kézügyességed? Ma mutatok egy olyan technikát, amit a gyerekek is meg tudnak csinálni pillanatok alatt, az eredmény pedig önmagáért beszél! 
Ezüstkéken csillogó hercegnői tekintet - így készítsd el Tiana sminkjét!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140428-hogyan-legyek-jo-no-ezustkeken-csillog-tiana-hercegnoi-sminkja.htmlTegnap mindent megtanultunk a helyes ecsethasználatról, ma jöjjön egy kis gyakorlat. Következzék ismét egy hercegnői smink!Hogyan legyek jó nőOrigoEligazítunk a sminkecsetek világábanhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140427-hogyan-legyek-jo-no-eligazitunk-a-sminkecsetek-vilagaban.htmlBajban vagy, ha sminkecsetekről van szó? Nem tudod, melyik mire való? Csináltam egy videót, hogy segítsek egy kicsit!Hogyan legyek jó nőOrigoSzombaton felteszed, hétfőre kiszellőzik - így használd a hagymás hajpakolást!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140424-hogyan-legyek-jo-no-hagymas-hajpakolas-szagos-de-hasznos.htmlHagymát a hajra? Elég meredek elképzelés, de hatásos. Teszteltem, íme az eredmény.Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.