A színésznőről Éder Krisztián készített különleges fotósorozatot. Szabó Zsófi a képek tanúsága szerint hatalmas változáson ment át.  

Nekünk nagyon tetszik Szabó Zsófi rövid hajjal. Úgy tűnik, a Jóban Rosszban színésznője maga mögött hagyta a kislányos, hosszú, szőke hajat - lezárva ezzel élete egy korszakát és vagány, nőies frizurával rukkolt elő, amelyet Hajas Lászlónak köszönhet.

Forrás: Éder Krisztián

„Egy korszak lezárult az életemben. Amikor levágta Laci a hajam, úgy éreztem, hogy az elmúlt öt év görcsössége, mindaz a teher, ami a vállamra nehezedett, elszállt. Olyan volt, mintha kiszabadultam volna, mintha végre felszínre került volna az, amit belül érzek. Megtiszteltetés, hogy ez a változás így, ilyen körülmények között történt meg" – árulta el Szabó Zsófi, aki mindenképp szerette volna ezt az új arcát Éder Krisztián fotóin keresztül megmutatni a közönségnek.

„Örülök, hogy ezzel a fotósorozattal megmutathatom, mennyire nőies és vonzó lehet valaki akkor is, ha rövid haja van és nincsen rajta hangsúlyos smink. Bármennyire is elcsépelt és közhelyes, de a szépség nem a külsőségeken múlik, hanem az ember természetén, viselkedésén, temperamentumán" – magyarázta Éder Krisztián.

Nézd meg, hogyan viselte a hajvágást Zsófi: