szántó daniella fogyás életmódváltás új élet projekt recept főzés menyasszony selfie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val életmódváltó menyasszonya elérkezett a kitűzött célja feléhez - időben és kilóban egyaránt. Ez történt vele a héten.

Mivel sokan érdeklődtök arról, hogy pontosan milyen étrendet követ Daniella és mennyit edz egy héten, elindítottuk legújabb sorozatunkat Ti kérdeztek, Daniella válaszol címmel. Daniella Facebook-oldalán te is felteheted a téged foglalkoztató kérdéseket, hetente egyszer a Life.hu Kezdj új életet rovatában pedig Daniella videoüzenetben válaszol.

Kérdezz te is Daniellától!

Kíváncsi vagy, hogyan étkezik, mennyit sportol Daniella? Kérdezz tőle bátran akár az életmódváltással kapcsolatban, akár az esküvői előkészületekről! Daniella minden héten megválaszol egy kérdést - az erről készült videoanyagot pedig az oldalán olvashatod!

A lány, aki 10 hét alatt 10 kilót fogyott a helyes étrendnek és a kemény edzéseknek köszönhetően, bátran vállalja idomait. Minden héten készít egy szelfit, amit megoszt a Life.hu olvasóival és amin nyomon követhetjük folyamatos súlyvesztését.

/1405/Itt_t201452101751

A látványos eredményt nem adják ingyen, Daniellát a Life.hu sztárszerzői, a Kezdj új életet program mozgáskoordinátorai, Kropkó Péter és Gajdos Tamás heti rendszerességgel izzasztják meg. A két edző nagyon meg van elégedve Daniella teljesítményével, legutóbb például rajtakapták a lányt futóedzése közben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.