szántó daniella fogyás életmódváltás új élet projekt menyasszony futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniella eddig elszántan végezte az edzéseket és a diétát a Life.hu szakértőinek segítségével. A Vitalteam edzők szerint Daniella nagyon „jó alapanyag”, becsületesen dolgozik, eddig hozta a várt fogyási eredményeket. A minap a Kopaszi gáton egyik edzője, Gajdos Tamás, aki épp egy forgatáson vett részt, teljesen véletlenül kiszúrta az éppen arra járó Daniellát. Szerencsére most sem kellett csalódnia: nem fagylalttal a kezében, hanem kocogás közben találkozott vele.  

A nyár végi álomesküvőjére készülő Daniella a megálmodott mínusz 20 kg felét már teljesítette, így a Vitalteam mozgáskoordinátorai már elérkezettnek látják az időt, hogy Daniella lassan elkezdje az intenzívebb, nagyobb hatásfokú edzéseket is. Eddig többnyire viszonylag hosszú ideig tartó, egyenletes terhelést jelentő mozgásformákat gyakorolt, de most, amikor Gajdos Tamással összefutott a Kopaszi gáton, Tamás azt javasolta, hogy ha már együtt vannak, próbáljanak ki egy intervall jellegű edzést együtt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tamás meggyőzte Daniellát arról, hogy a rövid, intenzívebb futó szakaszok beiktatásával eredményesebben égetheti a kalóriákat. Edzője arra is felhívta az egyre csinosabb menyasszony figyelmét, hogy ilyen jellegű edzést hetente csak kétszer végezzen, mert ez a fajta edzésmunka fokozott terhelést jelent a szívre és a keringési rendszerre. Ha te is szeretnéd hatékonyan fejleszteni az állóképességed és égetni a kalóriákat, próbáld ki az intervall edzést!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.