Jennifer Lawrence a világ legszexibb nője az FHM szerint

Forrás: InterCom -
FHM az éhezők viadala: A kiválasztott Jennifer Lawrence Mila Kunis szavazás Scarlett Johansson magazin szépség Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az éhezők viadala filmek színésznője nyerte el az FHM magazinban a világ legszebb nője címet. Jennifer olyan színésznőket utasított maga mögé, mint Mila Kunis vagy Scarlet Johansson - tájékoztat a Daily Mail.

A második helyezett Michelle Keegan, a harmadik pedig az újfent meztelenül pózoló Rihanna lett. Őt Emily Ratajkowski, Kaley Cuoco, majd pedig a kislányával várandós és szépen gömbölyödő Mila Kunis, és Beyoncé követte.

Forrás: InterCom

A nyolcadik Lucy Mecklenburgh mögött végzett Nicole Scherzinger és Scarlett Johansson is.

Jennifer Lawrence:

„Ez az elismerés nagyon sokat jelent a számomra. Azt vallom, hogy szexinek lenni nem azt jelenti, hogy menő ruhákat vesel fel és egy kiló sminket hordasz, hanem hogy elégedett vagy magaddal és boldogságot sugárzol!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.