5 kérdés a szépségről: Miklósa Erika

Forrás: Miklósa Erika -
Varázsfuvola operaénekes Miklósa Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az operaénekesnő, ha épp nem a világot járja és Éjkirálynőként varázsolja el nézők millióit, akkor amatőr futóként hódol legnagyobb szenvedélyének. Erika a színpadon rengeteg sminket visel, emiatt pedig fokozottan kell ügyelnie bőre szépségére. A Life.hu sorozatában a világ legnagyobb operáinak varázsos hangú sztárját faggattuk szépségtitkairól. 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Édesanyám esküszik az uborkára, így tinikorom óta én is számos alkalommal teszek néhány friss szeletet a fáradt arcbőrömre.

Forrás: Miklósa Erika

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Arctonik, krém, hideg víz - ez a trió nagyon beválik!

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Kézkrém mindig van nálam.

Forrás: Miklósa Erika

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Úgy gondolom, nincs butaság, ha a szépségünkről van szó...

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Nem igazán követem a trendeket, de ha a mandarin vagy korall színű rúzs és körömlakk annak számít, akkor ezeket imádom!

5 kérdés a szépségről: Takács Nórahttp://www.life.hu/trend/20140421-5-kerdes-a-szepsegrol-takacs-nora-a-hogyan-legyek-jo-no-haziasszonya.htmlA Hogyan Legyek Jó Nő? sorozat háziasszonya évek óta jobbnál jobb szépségtrükköket oszt meg veletek a Life.hu-n. Ha valakinek, hát a Life.hu szépségszakértőjének biztosan hihetünk, ha szuper pakolásokról és csodás sminkekről van szó, így nem is volt kérdés, hogy sorozatunkban őt is megkérdezzük kedvenc szépségtrükkjeiről. Trend--5 kérdés a szépségről: Ördög Nórahttp://www.life.hu/trend/20140420-szepsegapolas-es-arcapolas-5-kerdes-a-szepsegrol-ordog-nora.htmlNóra hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb hazai műsorvezető, a kamerák előtt is mindig tökéletesen fest. Kíváncsiak voltunk, ő hogyan csinálja, mivel őrzi meg bőre szépségét, ragyogását. A Life.hu sorozatában ezúttal Ördög Nóra mesél trükkjeiről, szépségápolási szokásairól. TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140328-5-kerdes-a-szepsegrol-liptai-claudia.htmlClaudia hosszú évek óta reflektorfényben él, számtalan műsort vezetett már, így a sok sminkből adódóan a bőrére különösen ügyelnie kell. A Life.hu sorozatában ezúttal az egyik legsikeresebb magyar műsorvezető mesél szépségtitkairól.TrendFotó: Hajdú D. András - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.