körömápolás körömlakk pedikűr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az ideje, hogy felszabadítsd a lábadat a több hónapos fogság alól! Most, hogy véget ért a zoknikényszer, és előkerültek az imádott nyitott cipők, reflektorfénybe kerültek a lábujjak is. Milyen színek és minták hódítanak idén? Ismerd meg az 5 legnépszerűbb trendet! 

A 2014-es pedikűrdivat túlmutat a klasszikus francia lakkozáson. A trenddiktátorok a népszerű színek mellett újabb és újabb mintákat, illetve kombinációkat alkotnak, a lelkes követők pedig azonnal lecsapnak rájuk. Ha nem vagy Picasso, itt az ideje, hogy egy profi segítségét kérd! Miért? Íme, a legnépszerűbb trendek 2014-ben!

1. Mani-pedi kombináció

Úgy tűnik, a harmonikus megjelenésre való törekvés idén nyáron is első számú cél lesz. Ám felejtsd el az egyszínű lakkozást! Engedd el a fantáziád, szerezz be 3-4 féle körömlakkot, és alkoss kedvedre. Keverd a csillámosat a mattal, a pasztellt a neonnal, a mintásat az egyszínűvel – mintha festővásznat használnál. A látványos alkotások mellé színben harmonizáló, visszafogott szetteket válassz!

Forrás: nailartgallery.nailsmag.com, incoco.com, coolnailsart.com

2. A nagylábujj tündöklése

A gyűrűsujj kiemelt szerepét idén a nagylábujj veszi át. A nagy(obb) felület remek alapot biztosít a csillámos, strasszos művekhez, így akár otthon is érdemes próbálkoznod vele. Ellensúlyozd a látványos díszítést, válassz népszerű pasztell árnyalatokat (pl. rózsaszín, türkiz) a többi lábujjadra.

Forrás: ink361.com, akitanail.wordpress.com, www.stylecraze.com

3. Tengerész

Nincsen nyár tengerparti hangulat és csíkos holmik nélkül. A közkedvelt lakkozást nemcsak nyaraláskor érdemes választanod, hiszen a csíkok a borongósabb nyárestéket is a sós szellő érzésével töltik meg. A pedikűrnek csak a ruhatárad szab határt: a csíkozás sötétkékkel, pirossal, pasztell árnyalatokkal, de akár fehér alappal is működik. A vasmacskát semmiképp se felejtsd el!

Forrás: pomponner.jp, seizethenail.wordpress.com, ilovepinknails.com,

4. Kell egy mottó!

A tavalyi feliratos pólók után már a lábkörmeiddel is üzenhetsz a nagyvilágnak! A helyhiány megköveteli a tömör, velős gondolatokat, ami a fesztiválszezonban nem is lehetne más: Szerelem, Béke, Egyensúly. Az örök érvényű szimbólumok mellé kitalálhatsz egy-két sajátot is, amelyek éjszakába nyúló beszédtémát biztosítanak a fülledt estéken.

Forrás: nailartcraze.com, nikkisnailfiles.blogspot.hu, attentiongettingnails.com

5. Esküvő!

A csicsergős kora tavaszi napfelkelték meghozták a régóta várt (egyeseknek gyűlölt) esküvői szezont, ami csak a lehulló levelekkel együtt múlik majd el. Ám addig jöhetnek az ötletes festések, kövek és strasszok orrvérzésig. Nem csak menyasszonyoknak érdemes beruházni egy ilyen romantikus csodára!

Forrás: www.palms.com, static.mymakeup.it, boards.weddingbee.com
A króm és a lila mindent visz - körömtrendek tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20140312-koromlakkok-2014-tavaszara-gellak-termeszetes-kormok-kromos-szinek-orchidealila.htmlA tűzpiros lakkok és a francia manikűr sosem megy ki a divatból, ami nem is baj, hiszen mi is imádjuk a klasszikus dolgokat. Ha azonban idén tavasszal szívesen kirpróbálnál valami különlegeset és trendit, akkor megmutatjuk, milyen színekkel érdemes próbálkoznod. TrendOrigoÍgy lakkoznak ők - Körömvillantás sztároktólhttp://www.life.hu/trend/20130709-koromlakkok-2013ban-vilagsztarok-kormeihez-hasonlo-lakkokat-keszits-el-a-szakerto.htmlTe is a lakkok szerelmese vagy, és imádsz új trendekkel, stílusokkal kísérletezni? A tavalyi álomszép, színes trendek még ma is hódítanak, most azonban megmutatjuk, hogyan csinálják a világsztárok. Tanulj tőlük!TrendManikűrorgia - Körömlakkozási módszerek beauty-blogokrólhttp://www.life.hu/trend/20120702-manikurorgia-a-legizgalmasabb-koromlakkozasi-modszerek-a-beautyblogokrol.htmlElég csak néhány beauty-blogba beleolvasni és máris kiderül, hogy egy különleges színű körömlakk önmagában már nem elég. A szélsebesen, blogról blogra terjedő trendek kreativitásra biztatnak, amihez nem árt néhány szabad óra sem. A manikűrmánia tombol, a divatszakemberek pedig érthető magyarázattal szolgálnak az új őrületre.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.