sminktipp Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó tusvonal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma tesztelünk egy sminktrükköt, amit rengeteg helyen láttam már eddig a neten. Vegyes gondolatokat váltott ki belőlem, de rájöttem, hogy nincs miért tovább elmélkednem, inkább kipróbálom. Ez sült ki belőle!
Így kényeztesd a vendégedet - készíts töltött zsömlét!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140504-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszitsd-a-toltott-zsomlet.htmlDiétásnak nem mondható, finomnak viszont igen! Villásreggelire vagy vacsorára ajánlom - így készül a töltött zsömle.Hogyan legyek jó nőOrigoModern mese - így válik bálkirálynővé egy mai lányhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140501-hogyan-legyek-jono-blog-ruhaproba-estelyiben.htmlNemrégiben egy elegáns díjátadón voltam háziasszony. Az ilyen eseményekre természetesen nem vehet fel az ember lánya akármit, gondosan meg kell tervezni, hogy milyen is legyen az a gálaruha, amiben végül megjelenek a színpadon.Hogyan legyek jó nő--Kakaós-joghurtos torta édesanyánknak - így köszöntsd őt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140429-hogyan-legyek-jo-no-kakaos-joghurtos-torta-anyak-napjara.htmlIdén úgy döntöttem, hogy egy finom, joghurtos tortával lepem meg az anyukámat. Belesütöttem az összes szeretetemet. A receptért kattints a videóra!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.