A tavasz egyik legnagyobb családi fesztiválján választ kaphatsz minden kérdésedre, és megismerheted a legjobb táborlehetőségeket.

Még mindig hiányzik a táborok minősítése, így a szülőket nagy felelősség terheli a megfelelő hely kiválasztásában. Erre a komoly problémára hívja fel a figyelmet a Felelős Szülők iskolája, amely május 11-én megrendezi a III. Vakációváró fesztivállal egybekötött Táborexpot. Itt tájékozódhat a gyerek és a szülő is a kifogástalan és érdekes programokról, illetve megismerkedhetnek a táborvezetőkkel is. 

Forrás: Felelős Szülők iskolája

„A nyári boldog vakáció 80 napja igen komoly fejtörést okoz a családoknak, nemcsak azért mert akár heti 50-80 ezer forintra is tehető egy tematikus tábor részvételi díja, hanem a gyermekekre leselkedő veszély miatt. A mai napig nem megoldott a táborok minőségbiztosítási rendszere, még pedagógus végzettség sem kell ahhoz, hogy valaki tábort szervezzen. Jobb óvatosnak és körültekintőnek lenniük a szülőknek!" hangsúlyozta Tibenszky Moni Lisa, a Felelős Szülők Iskolája alapítója.