Indul az interaktív esküvő! Szavazz és döntsd el te, hogyan menjen férjhez Daniella!

szántó daniella új élet projekt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniellának, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonyának az a célja, hogy augusztusi esküvőjére bombaformába hozza magát. A február óta tartó felkészülésnek köszönhetően Daniella immár 13 kilótól szabadult meg. Mivel már csak három hónap van hátra az augusztus 2-ára tervezett esküvőig, elkezdődhetnek az erre vonatkozó előkészületek is - és ennek most te is a részese lehetsz!

Szólj bele, mondd meg te, milyen legyen Daniella esküvője! Mostantól minden héten megszavazhatod az esemény kulcsfontosságú részleteit. Döntsd el te, milyen ruhában álljon az oltár elé Daniella, milyen legyen a menyasszonyi csokra, milyen legyen a nagy napon a haja és a sminkje, hol tartsa a lagzit, milyen menüt fogyasszanak a vendégei, és hova utazzon nászútra!

Elsőként a helyszínt választhatod ki, szavazz te is: hol tartsa Daniella az esküvőjét?

A siófoki Piroska Csárdában? Esetleg Zamárdiban a Hotel Wellamarinban? A helyszínekre kattintva további képeket találsz. Eredményhirdetés egy hét múlva, május 19-én! Válassz, szavazz, dönts te az egyes részletekről!

Daniella véleménye a Flabélosrólhttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140506-daniella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-fogyni-vagyo-menyasszonyanak-velemenye-a-flabelosrol.htmlA Daniella új élete facebook-oldalon rengeteg kérdés érkezik a Life.hu fogyni vágyó menyasszonyához, aki már több, mint 10 kilótól szabadult meg amióta a Life.hu sztárszerzői segítik őt az életmódváltásában.DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huDaniella legújabb fogyási eredményei http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140428-daniella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-fogyni-vagyo-menyasszonyanak-legujabb-fogyasi-eredmenyei.htmlA múlt héthez képest Daniella méreteiben is történt változás, a mérőszalag szerint a dereka 3 cm-rel lett karcsúbb, combjaiból egyenként 1-1 cm-t fogyott! A mérleg pedig 81,2 kg-t mutat, ami azt jelenti, hogy 10,4 kg-ot fogyott eddig, ami szép eredmény 10 hét alatt, és mivel a fogyás abszolút egészséges tempóban folyik, nagy eséllyel tartós is lesz. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huDaniella rosszfiúk közé keveredett - street workouthttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140424-street-workout-edzesen-vett-reszt-daniella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-fogyni-vagyo.htmlDaniellának, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonyának kikerekedett a szeme akkor, amikor meghallotta, milyen merényletre készülünk ellene.Daniella

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.