Ez az oldal megmondja, mennyire vagy csúnya

csúnya program weboldal szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Létezik egy oldal, amely egy tízes skálán pontozza az arcokat és még azt is megmagyarázza, miért nem vagyunk elég szépek.

A szépség szubjektív – mondják az okosok. Így talán jobban hihetünk egy algoritmusokon alapuló weboldalnak, mennyire is vagyunk szépek egy tízes skálán. Merthogy az www.anaface.com bizony így működik: a feltöltött fotóra 17 pontot kell elhelyezni a meghatározott helyekre, majd az analizáló program ezen arányok alapján megmondja, hány pontot érdemel az adott arc. Ha mindez nem lenne elég az elégedetlenkedőknek, a program még azt is megmondja, miben tér el az ideálisnak kikiáltott pofitól. Mi Jennifer Anistonon próbáltuk ki a programot.

Forrás: http://www.anaface.com/

Eszerint a színésznő 7,13 pontos arccal rendelkezik. A Jóbarátok színésznőjének a weboldal szerint túl hosszú az orra a füléhez képest, illetve pontvesztés járt a két szeme közti kicsi távolság miatt is. Kedves Jen, lehet, nem voltunk túl pontosak, és különben is, Justin Theroux (és még jó néhány férfi a világon) éppen úgy szeret, ahogy a természet megalkotott!

Tatár Csilla smink nélkül nyilatkozotthttp://www.life.hu/trend/20140506-tatar-csilla-a-tv2-musorvezetoje-smink-nelkul-nyilatkozott.htmlA Mokka műsorvezetője nem fél megmutatni természetesebb arcát.TrendOrigoA hónap színe: napsárgahttp://www.life.hu/trend/20140502-divat-es-trend-a-honap-szine-napsarga.htmlHa május, akkor legyen a sárga! Pláne 2014-ben, amikor az egyik legtrendibb szín ez az üde árnyalat. Minden életkorban jól áll a napsárga, így anyák napja alkalmából egy anyás és egy lányos szettet válogattunk össze.TrendOrigoA kalapácsnyalogatás smafu - Újra sokkol Miley Cryus http://www.life.hu/trend/20140502-miley-cyrus-alig-visel-valamit-a-tongue-tied-videoban.htmlMiután már láttuk meztelenül, egy vasgolyón hintázni Miley Cyrust, azt hittük, nem lephet meg bennünket semmivel. Tévedtünk.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.