Hayden Panettiere Jennifer Lawrence MET gála New York lépcső esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezért még Jennifer Lawrence is állva tapsolt volna: Hayden Panettiere nehezen vette be a lépcsőket a hétfő esti MET-gálán, aminek egy hatalmas esés lett a vége.

Hayden Panettiere is beállt a botladozó hírességek sorába. A 24 éves színésznő a hétfő esti MET-gálán veszítette el az egyensúlyát, amikor véletlenül rálépett méregdrága Tom Ford ruhája szélére - az elvágódás pillanatát ide kattintva nézheted meg.

Nem csoda, hogy esés lett ennek a ruhának a vége Forrás: AFP/Timothy A. Clary
/1405/Ruhac20145691241

Hayden stílusosan megoldotta a helyzetet: gyorsan talpra szökkent, majd nevetett egyet az egészen. Azért a biztonság kedvéért már feltartott szoknyával folytatta útját. Nem baj, Hayden, Jennifer Lawrence bizonyára nagyon büszke rád!

Mi alá mi illik? Fehérneműválasztás stylist szemmelhttp://www.life.hu/trend/20140430-mi-ala-mi-illik-fehernemuvalasztas-stylist-szemmel.htmlA fehérneművásárlás nem könnyű dolog: nem elég, hogy a próbafülkékben szembesülnünk kell testünk legapróbb hibáival is, de nehéz dolog megtalálni azokat a szetteket, amik mindenhez passzolnak, miközben kényelmesek és csinosak is. Megkérdeztük Szemes Nóra személyi stylistot, ő milyen szempontokat tart lényegesnek a fehérneművásárláskor. Trend--Schumacher sztárséfje Budapesten főzhttp://www.life.hu/bulvar/20140506-michael-schumacher-sztarsefje-budapesten-foz-kasas-tamas-ettermeben.htmlNem kisebb szakácsot nyert meg olasz étterme számára Kásás Tamás, mint Schumacher egykori sztárséfjét, Vito Catalanót.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huIdőutazás a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140506-idoutazas-a-baratok-koztben-100-evet-repulhetunk-vissza-a-tortenetben.htmlIzgalmas, képzeletbeli időutazásra készülhetnek a nézők az RTL Klub napi sorozatában.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.