Ilyen szép kismama Kovács Katalin

Fotó: Magócsi Márton - Origo -
olimpiai bajnok terhesség kislány Kovács Kati kajakos kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A többszörös olimpiai bajnok kajakos a terhessége alatt is gyakran eljárt kajakozni, most azonban a pocakja miatt már nem fér be a hajójába.

A csodaszép kismama az Origo.hu-nak elmesélte, boldogabb, mint valaha és az élsportot a szülés után sem szeretné abbahagyni.

Fotó: Magócsi Márton - Origo

„Szeretek kajakozni, és az élsport a mai napig kihívást jelent. Úgy érzem, továbbra is megvan ahhoz a motivációm, hogy élversenyző legyek. Egyszerűen vágyom erre" – fogalmazott a szép kismama, aki a születendő gyermeke nemét is elárulta.

„Hárman vagyunk lánytestvérek, ezért azt gondoltam, hogy fiúgyermeket szeretnék majd, majd amikor megtudtam, hogy áldott állapotban vagyok, az volt az első gondolatom, hogy kislányom lesz. Aztán ez, hogy Luca van a szívem alatt, be is bizonyosodott" – mesélte Kati.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.