Megszületett Bruce Willis ötödik lánya

Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain -
Bruce Willis Születés Emma Heming-Willis kisbaba lány Demi Moore apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 5-én megszületett az akciófilmsztár ötödik gyermeke, Evelyn Penn Willis.

Ötszörös apuka lett Bruce Willis. Az 59 éves sztár felesége, Emma Heming-Willis egykori modell május 5-én, hétfőn adott életet kislányuknak, aki az Evelyn Penn nevet kapta.

Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain
Török Zsolt visszafordulthttp://www.life.hu/news/20140508-trok-zsolt-a-rendkivuli-idojaras-miatt-nem-folytathatja-az-annapurna-expediciot.htmlAz alpinista nem folytatja az Annapurna – expedíciót.NewsMire jó egy borosüveg és egy stampedli? Medvehagymás pogácsát készítünkhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20140507-unokaink-is-fozni-fogjak-medvehagymas-pogacsat-keszitunk.htmlAz UFF (Unokáink is főzni fogják), Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a sütéshez-főzéshez kedvcsináló fiatalos, jó hangulatú videoblogja. Mostantól egy-egy részt akár te is szerkeszthetsz. Nem kell mást tenned, csak fotót küldened az info@uffblog.hu címre a hűtőd tartalmáról, és a lányok kiötlenek belőle valami finomságot. Emellett a férjek, Pély Barnabás és Péterfi Attila (B the First) nemcsak elfogyasztják a mennyei falatokat, hanem írnak hozzá neked egy dalrészletet. Kövessétek videóinkat és a cikkhez kapcsolódó receptet itt a Life.hu-n!UFFOrigoElképesztően táncol egy 11 éves lányhttp://www.life.hu/news/20140507-elkepesztoen-tancol-egy-11-eves-lany-sia-uj-videoklipjeben.htmlSia legújabb klipjében egy 11 éves kislány úgy táncol, hogy csak ámulunk.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.