3 csodakoktél – turmixold magad egészségesre!

ital karcsúsítás diéta recept egészség életmód fogyókúra zöldség turmix vegán Stőhr Gréta gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitalizálnak, méregtelenítenek és karcsúsítanak – Stőhr Gréta vegánéletmód-tanácsadónk ezúttal 3 olyan szuper dzsúszt mutat be, amelyek nemcsak szemet gyönyörködtetően színesek, hanem finomak és egészségesek is – és még a napi zöldség- és gyümölcsadagjainkat is kiválthatjuk velük. Gréta azt is elárulja, mi mindent készíthetünk a turmixolás maradékaiból.
Kidobjam, vagy levesbe jó lesz? Meddig áll el a maradék étel?http://www.life.hu/ez-zsir/20140422-romlando-etelek-es-hasfajas-meddig-eheto-a-maradek-etel.htmlA hétvége után maradt ételeket kár lenne kidobni, viszont mindent megenni sem sikerülhet pár nap alatt. Szerencsére a kamrában, a hűtőben vagy a fagyasztóban jól tárolhatók a maradékok, de nem mindegy, hogy meddig. Ez Zsír!--Társsal edz Danics Dórahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140507-ez-zsir-video-danics-dora-kutyajaval-sarival-fut.htmlA futás és a vegetáriánus életmód régóta szerves részei Danics Dóra életmódjának. A fiatal énekesnő elárulta, nem egyedül számolja a kilométereket: kutyusa, Sári is vele szokott tartani. A kiegyensúlyozott táplálkozás nagyon fontos számára, ám a szénhidrátoknak az X-Faktor nyertese is nehezen mondd ellent – ám megvannak a módszerei a kiváltásukra.Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huTanuld meg a szépítő jógapózthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140501-jogaiskola-a-jogaklikkel-szepito-jogapoz-a-beka.htmlEzen a héten egy nagyon különleges és egyedi jógastílus, a kundalini jóga egy emblematikus gyakorlatát, a békát tanulhatod meg a JógaKlikkel egy félórás gyakorlatsorban, amelynek célja, hogy kívül-belül megszépülj.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.