Rubint Réka diétázik

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
Rubint Réka címlapfotó fitneszlady étrend Schobert Norbert fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joggal tesszük fel a kérdést, miért fogyókúrázik egy tökéletes testű nő? A fitneszmami megmagyarázza. 

Rubint Réka egy címlapfotózás miatt fogta magát szigorú diétára, és az elkövetkezendő időszakban a legjobb falatoknak is ellenáll. Mindezt egy fotózás miatt – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

„Valójában ez nem fogyókúra és nem a koplalásról szól. Ez egy ötnapos, speciális étrend, amit kifejezetten címlapfotózások és DVD-film-forgatások előtt alkalmazok. A lényege, hogy a vizet ne tudja megkötni a szervezetem, így szebbek és tónusosabbak lesznek az izmaim. Vérbeli maximalista vagyok, így a fotókon is retusálás nélkül szeretnék szerepelni, nem akarom, hogy utólag változtassanak rajtam, és szebbé tegyék a testem. Ez mindig is így volt, és ezentúl is így lesz. Norbi mindig csodálattal nyugtázza a jelenlegi formámat, de számomra fontos, hogy háromgyermekes édesanyaként, 36 évesen mindig hiteles és követhető példát mutassak az emberek számára. Csak akkor érzem magam jól a bőrömben, ha nem kell azon gondolkodnom, hogy melyik profilom az előnyösebb a képeken" – magyarázta Réka.

Íme Réka 4-5 napos diétája

„Napi 5–6 alkalommal eszem kis adagokat. Kizárólag húst, halat, friss, párolt, grillezett zöldségféléket, tojásfehérjét és mozzarella sajtot fogyasztok. A kávét tisztán, vagy csak kevés sovány tejjel iszom. Ezekben a napokban sót, fűszersót és az említett zöldségeken kívül más szénhidrátot egyáltalán nem fogyasztok, így nem tudja megkötni a vizet a szervezetem, az izmaim pedig gyönyörűen kirajzolódnak."
A nagy átalakulás: Rubint Réka lefogyasztja Melindát - kövesd a Life.hu-n!http://www.life.hu/ez-zsir/20110110-a-nagy-atalakulas-rubint-reka-lefogyasztja-melindat-kovesd-a.htmlAz ország legfittebb kismamája felhívást tett közzé: kereste azt az embert, akinek segíthet új életet kezdeni 2011-ben. "Fogyj velem, és szeresd meg magadat!" - ez volt a jelmondata. Több százan jelentkeztek, feleségek, anyák, egyedülállók. Réka döntött: Melindát teszi mérlegre!Ez Zsír!Rubint Réka kiakadt az egyik kommentelőrehttp://www.life.hu/bulvar/20140505-rubint-reka-edzo-kiakadt-mert-azzal-vadoltak-meg-hogy-nem-o-futja-le-a-kozossegi-oldalan-posztolt.htmlA fitneszladyt azzal vádolták meg, hogy nem ő futja le a közösségi oldalán posztolt kilométereket, hanem dublőrt alkalmaz.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huRubint Réka nem pucérkodikhttp://www.life.hu/intim/20140301-rubint-reka-nem-vetkozik-mar-ferfimagazinnak-csak-ferje-schobert-norbi-elott-pucerkodik.htmlA mai napig megkeresik ajánlatukkal a férfimagazinok Rubint Rékát. Ő azonban mindig ugyanazt válaszolja... IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.