Turbóra kapcsolhat a fogyni vágyó lány

esküvő szántó daniella fogyás életmódváltás új élet projekt menyasszony sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja, aki augusztus esküvőjére szeretné bombaformába hozni magát, ezen a héten sem lazsált.

Edzői egy újfajta mozgásformával ismertették meg az energikus és soha nem fáradó Daniellát: jiaido edzésre vitték. Ez a különleges módszer nem csak a testek, a lelket és a szellemet is edzi. Az erről készült videót itt nézheted meg:

A héten újabb kérdés futott be Daniellához, a Daniella új élete facebook-oldalon keresztül. Ezúttal egy olvasó arra volt kíváncsi, mi Daniella és a Life.hu sztárzerzőinek véleménye a most olya divatos Flabélos-os testedzésről. Ha kíváncsi vagy, mit válaszolt a lány és Gajdos Tamás, itt megnézheted:

Persze, ez a hét sem telhetett el erősítő gyakorlatok nélkül - nagyon fontos, hogy az, aki fogyókúrázik, közben rendszeresen végezzen erősítő gyakorlatokat. Erre többek között azért van szükség, hogy az izmok ne épüljenek le illetve így a bőrünk is könnyebben megőrzi rugalmasságát.

/1405/Danie201459121849

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.