Átalakítottuk Kingát, aki nemcsak a szerencséjében, de a kitartásában is bízik

Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Recepciósként dolgozik, logisztikát tanul, mindemellett nagyon kedves és jóban van Fortunával. Ő Kinga, az egyik szerencsés nyertes, aki nemrégiben részt vett az internetes játékunkon, és megnyerte az átalakítást. 

"Hatalmas nyereményeső volt a Hogyan legyek jó nő? Facebook oldalán, amikor átléptétek a 100.000 főt, jobbnál jobb ajándékokat lehetett nyerni. Én is játszottam, és pont azt nyertem meg, amit a legjobban szerettem volna: a Jónő Team által felajánlott átalakítást. El sem hittem, hogy ekkora mázlim van, több ezer ember közül pont engem sorsoltatok ki, ez hihetetlen!" - áradozott Kinga, amikor megérkezett hozzánk.

Nagyon boldog volt egész nap, ám azt elárulta, ha most nem nyerte volna meg ezt a lehetőséget, akkor biztosan nem ismerhettük volna meg őt még jó ideig. Nagy változások előtt áll ugyanis, szeretne legalább 20 kilótól megszabadulni néhány hónap alatt, amiért mindent meg is tesz: bicajjal jár munkába, egészségesen kezdett táplálkozni és minden nap edz! Úgy tervezte, hogy majd csak utána jelentkezik hozzánk átalakításra, ha elérte a célját, de Fortuna közbeszólt! No, nekünk sem kellett több, rögtön fogadást kötöttünk vele: ha sikerül lefogynia 20 kilót, azonnal visszajöhet hozzánk egy újabb átalakításra. Reméljük, ez elegendő motiváció lesz, és a kitartó munka meghozza a gyümölcsét minél előbb. Számunkra egyébként Kinga úgy volt tökéletes, ahogy éppen hozzánk érkezett, mi így is nagyon megkedveltük, 20 kiló ide vagy oda. Hamar munkához is láttunk.

/1405/Kinga2014513151951

Először Niki vette kezelésbe Kinga tincseit: "Kingának egyenes szálú, kissé kikopott, violettes színű haja volt, amikor megérkezett hozzánk. Mivel lenövése is volt, úgy döntöttem, hogy nem simán violett árnyalattal festem a haját, hanem egy kis vöröst is csempésztem bele, így a bőrszínéhez sokkal jobban passzoló színt nyert a végére."

Csak úgy ragyogtak a szemei, amit Oscar sminkje tett még varázslatosabbá. "Egységesítettem a bőre színét, szerkezetét egy könnyű alapozóval, majd finoman lepúdereztem. A szemöldökének színét a hajszínéhez igazítottam. Szemét földszínekkel és egy kis szürkés lilával festettem, majd a végén vízvonalát fekete színnel húztam ki, hogy még titokzatosabb legyen a tekintete. A szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem ki. Orcáit barackos arcpírral élénkítettem. Ajkát egy részegítően borvörös árnyalattal hoztam izgalomba."

/1405/Kinga2014513152030

Ing: ZOE PHOBIC - LAONI BY LAONI LASTORE, Szoknya: PROMOD, Harisnya: CALZEDONIA, Cipő: RESERVED, Gyűrű: F&F, fülbevaló: F&F

A Fashion Donor-lányok Kinga nőies kisugárzását akarták kiemelni. "Egy életvidám, nőies kisugárzású hölgyet ismerhettünk meg Kinga személyében. Éppen ezért választásunk egy fekete csipkéből készült szoknyára esett, amely megmutatja formás alakját, ehhez párosítottunk egy apró pöttyös blúzt. A fekete szín eleganciája még szexisebbé tette szettünket, amibe aztán belecsempésztünk egy kis színt, kéket, fülbevaló formájában."

/1405/Kinga2014513152440

A szépítéssel töltött órák után Kinga feltöltődve, ragyogóan állt Kata kamerája elé, és nagyszerűen érezte magát. Pózolt, nevetgélt, profin teljesített mindent, amire Kata kérte. Ha ennyire fegyelmezett az edzésterve betartásában is, akkor egészen biztos vagyok benne, hogy hamarosan ismét róla írhatom a beszámolót, mert újra a vendégünk lesz. Addig is: jó munkát és kitartást neki!

Edit beragyogta a napunkat - mi pedig megszépítettük az övét!http://www.life.hu/atalakitunk/20140506-atalakit-a-jono-team-edit-beragyogta-a-napunkat-mi-pedig-megszepitettuk-az-ovet.htmlIgazi csajos programot szervezett Editnek a főnöknője: meglátogathatott minket, hogy egész nap a kezeink között szépüljön. A végeredményt pedig fülig érő mosollyal jutalmazta az egész családja, akik mind elkísérték őt az átalakításra. ÁtalakítunkOrigoEgy félénk nő átalakulása - ezt kapta Erika anyák napjárahttp://www.life.hu/atalakitunk/20140429-atalakit-a-jono-team-erika-anyak-napi-atalakulasa.htmlErika különleges, anyák napi átalakításon járt nálunk. Lányai küldték el a nevezési lapját, majd amikor kiderült, hogy őt választottam - kis túlzással -, a vonatállomásig tuszkolták, hogy legyen mersze meglátogatni minket. No, nem azért, mintha tőlünk félt volna, egész egyszerűen mostanában nagyon csendes, visszavonult, vidéki életet él, édesanyját ápolja évek óta.ÁtalakítunkOrigoMegtaláltuk Gwyneth Paltrow hasonmásáthttp://www.life.hu/atalakitunk/20140408-atalakit-a-jono-team-gwyneth-paltrow-hasonmassa-alakitottuk-kittit.htmlGwyneth Paltrow magánéletéről, divatbakijairól, munkájáról sokat hallani mostanában. Kittiről viszont keveset tudtunk, egészen addig, amíg meg nem látogatott minket. Mi a közös a két szőkeségben? Az, hogy hihetetlenül hasonlítanak egymásra, amire mi még inkább ráerősítettünk egy szép sminkkel, frizurával és ruhával.ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.