örökbefogadás kutya Malawi anyák napja lány fiú Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popdíva anyák napja alkalmából árasztotta el képmegosztó oldalát örökbe fogadott gyermekei fotóival.

Míg itthon május első vasárnapjára esik anyák napja, addig Amerikában a hónap második vasárnapján köszöntik az édesanyákat. Madonnát is megérintette az ünnep szele.

Forrás: Instagram/Madonna

A popénekesnő Instagram oldalára töltötte fel az alábbi képet örökbefogadott gyermekeiről, Mercyről és Davidról, amint francia bulldogjukkal, Olgával játszanak a kertben. A fotók tanúsága szerint úgy tűnik, mind Mercy, mind David, mind pedig Madonna élvezte az együtt töltött időt.

A hely, ahol a gyerekek 5 évig élnekhttp://www.life.hu/csalad/20140507-az-afrikai-csadban-minden-hetedik-gyerek-oteves-kora-elott-meghal-hogy-mi-ennek-az-oka-ennek.htmlAz afrikai Csádban minden hetedik gyerek ötéves kora előtt meghal. Hogy mi ennek az oka, ennek jártunk utána - Pep Bonet megdöbbentő fotósorozata és kisfilmje segítségével pedig meg is mutatjuk. Figyelem! A tartalom a nyugalom megzavarására alkalmas képeket és videoanyagot tartalmaz! Kizárólag erős idegzetűek számára ajánljuk a megtekintését.CsaládOrigoIlyen cuki Kim Kardashian kislányahttp://www.life.hu/csalad/20140512-kim-kardashian-kislanya-north-ujabb-babafotoja.htmlA celebmami anyák napja alkalmából mutatta meg a világnak kislányát, Northot.CsaládOrigoEgymás kezét fogva született egy ikerpárhttp://www.life.hu/csalad/20140512-csoda-a-szuloszobaban-egymas-kezet-fogva-szulettek-meg-az-egypeteju-mono-mono-ikrek.htmlAz egypetéjű ikrek egymás kezét fogva születtek meg. Ráadásul úgynevezett mono mono ikrek, ami rendkívül ritka.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.