Blake Lively áttetsző ruhában nyűgözte le Cannes-t

Forrás: AFP/Valery Hache -
fashion week Cannes ruha Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg Blake Lively Cannes 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai világsztár már a nyitó napon sem hagyott kétséget afelől, hogy stílusból verhetetlen. A cannes-i filmfesztivál második napján még szexisebb volt, mint az elsőn.

A cannes-i filmfesztivál nyitónapján álomszép borvörös ruhában lépett a vörös szőnyegre Blake Lively, aki a második napra egy áttetsző, fehér Chanel Couture ruhában ejtette rabul mindenki szívét. Szerencsére megmaradt azon a határon, amely elválasztja a káprázatost a közönségestől, nem úgy mint az a noname francia valóságshow-sztár, aki az idei fesztivál első bugyivillantását prezentálta.

Forrás: AFP/Valery Hache

Arra pedig, hogy Blake Lively mindenkit elkápráztatott, a legjobb bizonyíték az a férfi, aki a vörös szőnyegen térdelt a színésznő elé, nagy valószínűséggel azért, hogy kifejezze hódolatát a szépség előtt. Megértjük.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.