Kislányt vár Alyssa Milano

Forrás: AFP/Stephen Lovekin -
terhesség Alyssa Milano videó honlap kislány várandósság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő honlapján árulta el második kisbabája nemét.

Alyssa Milano márciusban jelentette be az örömhírt, miszerint kisfia, Milo után újra gyermeket vár. A Bűbájos boszorkák sztárja a honlapján közzétett videoüzenetben osztotta meg rajongóival kisbabája nemét.

Forrás: AFP/Stephen Lovekin
Gyerekeik rendezik Angelina Jolie és Brad Pitt esküvőjét! http://www.life.hu/csalad/20140516-gyerekeik-rendezik-angelina-jolie-es-brad-pitt-eskuvojet.html A 39 éves Angelina Jolie és az 50 éves Brad Pitt végre összeházasodnak. A különös az egészben az, hogy gyermekeik szervezik majd a hetedhét országra szóló lakodalmat! Család -- Iskolából azbesztbarlang: Holley High School http://www.life.hu/csalad/20140507-a-new-york-allambeli-holley-high-school-nevu-iskolat-miutan-nem-tudta-kiszolgalni-a-megnovekedett.html A New York állambeli Holley High School nevű iskolát, miután nem tudta kiszolgálni a megnövekedett tanulói létszámot, bezárták. Egy ideig edzőteremként használták az alsó szintjét, de a kétezres évek elején ezt is bezárták. Azóta üresen áll az egész épület… Elhagyatott helyek című sorozatunk kilencedik része következik. Család -- Azonnal megérezte gyermeke érkezését Caramel http://www.life.hu/csalad/20140513-caramel-a-megasztar-gyoztese-gyermeke-fogantatasrol-beszelt-kasza-tibinek-a-supertv2-n.html A Megasztár győztese intim részleteket osztott meg a fogantatásról a SuperTv2-n. Család Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.