Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonya ezen a héten meglepő eredményekkel állt elő.

Ezen a héten elindult az interaktív esküvő! Mostantól minden héten beleszólhatsz abba, milyen legyen Daniella nagy napja. Elsőként a helyszínről mondhattok véleményt, hétfőig él a szavazási lehetőség - jövő héten pedig egy újabb részletről dönthetsz.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Daniella alig várja már augusztusi esküvőjét, de addig is mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb formájában állhasson oltár elé. Legutóbb a lépcsőzést mint sportolási lehetőséget próbálta ki - és tény, hogy a másnapi izomláz ezúttal sem maradt el. 

A kérdezz Daniellától című nagy sikerű sorozat újabb részében egy, az esküvőt illető dilemmával kapcsolatos kérdés érkezett az eddig több mint 10 kilót fogyott lányhoz. Azt, hogy hogyan kerekedik felül a bizonytalan pillanatokon Daniella, itt megnézheted: 

 

Kérdezz te is Daniellától!
Ha érdekel, milyen Daniella étrendje, mennyit és mit sportol egy héten, hogyan készül az esküvőjére, mik foglalkoztatják ezzel kapcsolatban, írj bátran neki  Facebook-oldaláraÖrömmel válaszol minden kérdésre!

Daniellának - a kezdeti állapotfelmérésén kiderült - pajzsmirigy-problémái vannak - ez is lehetett az oka annak, hogy több mint 20 kilót magára szedett a lány. Sajnos ez a betegség sokakat érinthet, így úgy döntöttünk, összeszedjük nektek a legfontosabb tudnivalókat erről a jelenségről. A pajzsmirigypara című cikkünket ITT olvashatjátok

Mi tagadás, szerkesztőségünk tagjait is meglepte az a hatalmas változás, amit Daniella produkált az elmúlt időszakban - már ami a fogyókúráját illeti. Fekete Kriszta dietetikusunk most gyorsan a szívéhez kapna, hiszen ő az, aki hangosan hirdeti: Daniella nem fogyókúrázik! Életmódot vált! Akárhogy is, íme, legújabb szelfije, és egy korábbi is, amin jól látható a változás