Dögös vampok és romantikus hercegnők - Sminkek és frizurák Cannes-ból

Karlie Kloss frizura Kendall Jenner rúzs konty smink Zoe Saldana Cate Blanchett Cannes-i filmfesztivál Blake Lively Cannes 2014 szépségmustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt, aki komolyan vette a cannes-i vörös szőnyegre lépését, és akadt, aki nem kerített túl nagy feneket a megjelenésének. A 67. filmfesztivál első napjai után megállapíthatjuk, itt aztán tényleg minden megesett. Míg egyeseket a romantika szele csapta meg, addig mások vérkomoly sminkekkel és őrült frizurákkal léptek a fotósok hada elé. Következzen egy kis szépségízelítő egyenesen a cannes-i vörös szőnyegről.

Füstös szemek fekete körmökkel tálalva

Bár nem értjük, hogy kerülhetett oda, a lényeg, hogy ott volt: a Kardashian nővérek legifjabb tagja, Kendall Jenner először debütált Cannes vörös szőnyegén. A szigorú divatkritikusokat nem nyűgözte le túlságosan monokróm színű Chanel darabja, amelyet füstös szemsminkkel és feketére lakkozott körmökkel kombinált. Szintén a sötét karmokra és szemekre tette le a voksát az Arany Pálma-díj legfiatalabb birtoklója, Adele Exarchopoulos, aki Kendall-lal ellentétben nem riadt vissza egy kis csillogástól sem: az ezüstös fülbevaló és a fénylő szemhéjpúder szépen kiemelte a színésznő tekintetét.

Forrás: Northfoto, AFP

Kinek álltak jobban a sötét szemek és körmök?

Kusza kontyok

Karlie Kloss rosszul választott ruhája és diszkrét mellmutogatása felett szemet hunyunk, laza kontyát viszont szívesen leutánoznánk akár egy egyszerű hétköznapra is. Ahogyan Cate Blanchett és Zoe Saldana kusza, mégis sikkes frizuráit és a hozzájuk stílusban passzoló, natúr make-upjait is, amelynek elkészítéséhez itt kaphatsz tippeket.

Forrás: AFP

Melyik sztár kontyát utánoznád le szívesebben?

Romantikus fürtök

Blake Lively már az első nap elkápráztatott bennünket, sikerszériája pedig tovább folytatódott a második napon is: romantikus loknijaihoz remekül passzoltak rózsaszín ajkai és fémes szemsminkje. Yael Abecassis is meghagyta a hullámait, egy vörös szőnyeges eseményre mégis kicsit többet vártunk volna az izraeli színésznőtől.

Forrás: AFP

Melyikük hullámai tekeredtek szebben?

Frizuraköltemények 2.0

Elena Lenina már tavaly mély nyomokat hagyott a cannes-i vörös szőnyeges bevonulásával: az orosz tévésztár már akkor is furcsán értelmezte a konty fogalmát. A bátrabbak itt nézhetik meg, mit művelt magával. Idén sem kevésbé őrült frizurával (biztos, hogy ez a jó szó rá?) lepte meg a nagyérdeműt: bele sem merünk gondolni, mi minden lehetett még a csigák, a diadém és a hatalmas hajdíszek között. Elena a filmfesztivál második napját sem aprózta el: őrült frizurája csak csepp volt a tengerben hatalmas gyöngysora és rikító színű estélyije mellett.

Forrás: AFP

Nálad melyik Elena Lenina-féle frizura verte ki jobban a biztosítékot?

Drámai ajkak

Mint a legtöbb vörös szőnyeges eseményről, úgy Cannes-ból sem hiányozhattak a pirosban izzó rúzsok és szájak. Míg a francia színésznő, Sonia Rolland a ruhájával harmonizáló vörös színnel tette fel a koronát megjelenésére, addig Liya Kebede egy kellemesebb árnyalattal emelte ki ajkait. Mindkettő telitalálat volt! Tudni szeretnéd, hogyan legyenek szexi és dús ajkaid csak smink segítségével? Itt összegyűjtöttünk minden tudnivalót!

Forrás: AFP

Melyikük vörös ajka tarolt?

Jennifer Aniston haja a legbefolyásosabbhttp://www.life.hu/trend/20140515-jennifer-aniston-haja-a-legnepszerubb-es-a-legbefolyasosabb-a-brit-nok-koreben.htmlMinden harmadik brit nő olyan hajat szeretne, mint a Jóbarátok színésznőjéé.Trend--Ki volt Cannes szépe a filmfesztivál nyitónapján?http://www.life.hu/trend/20140514-elkezdodott-a-2014-es-cannes-i-filmfesztival.htmlSzerda este végre birtokba vehették sztárjaink a 67. cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegét, amely a botrányszagú Grace Kelly életéből készült Grace – Monaco csillaga című filmmel és Nicole Kidman ijesztőre sikerült mosolyával nyitotta meg kapuit. Megmutatjuk, milyen ruhában léptek a sztárok a vörös szőnyegre.Trend--Itt az első cannes-i bugyivillantáshttp://www.life.hu/trend/20140514-ime-az-elso-bugyivillantas-a-2014-es-cannes-i-filmfesztivalon-ayem-nour-francia-tevesztar-szoknyaja.htmlNem telhet el Cannes villantás nélkül! Mától startol a 67. cannes-i filmfesztivál.TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.