Infografika: minden idők legemlékezetesebb ruhái Cannes-ból

fashion week Cannes estélyi ruha Cannes-i filmfesztivál sztár Cannes 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láttad már az összes emlékezetes cannes-i ruhát egy helyen? Mi már igen! Egy brit oldal szerkesztői infografikában mutatják meg, hogy 1953 és 2013 között melyek voltak azok a vörös szőnyeges darabok, amelyekre emlékezned kell.

A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál nemcsak a film-, hanem a divattörténetbe is beírta magát. Kevés vörös szőnyeges esemény vonz annyi különleges, meghökkentő vagy éppen vérlázító ruhadarabot, mint a kéthetes esemény. A ruhabotrányokat és a botrányos villantásokat is összegyűjtöttük már. Most egy különleges infografikán láthatod az összes ruhát, amelyre érdemes emlékezni 1953 és 2013 között.

Courtesy of: Mediarun

Úgy gondoltuk, nemcsak az infografikát mutatjuk meg, hanem az eredeti verziót is. A galériában kiemeltük a kedvenceinket, többek között Kim Novak nyakpántos fekete estélyijét 1956-ból, Elizabeth Taylor vállat szabadon hagyó hófehér ruháját, vagy Nicole Kidman egyszerre klasszikus és modern ruháját tavalyról. Kíváncsiak vagyunk, idén ki lesz a legszebb - a nyitónap alapján eddig Blake Lively ruhája viszi a prímet.

/1405/Infog2014517125941

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.