Halott csecsemőt találtak a Budapestről Münchenbe tartó vonaton

Forrás: Instagram/West Midlands Police -
halál vécé csecsemő vonat terhes nyomozás Budapest München
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vécében bukkantak a csöppségre. A rendőrség olyan nőt keres, aki terhesen utazott a hétfő délutáni Railjet járaton.

A Budapestről Münchenbe tartó Railjet vonat vécéjében egy halott újszülöttet találtak kedd reggel – írta az Index a Süddeutsche Zeitungra hivatkozva. A német rendőrség szerint az anya a vonaton szülhette meg a babát, majd megölte, és a vécé szemetesébe dobhatta a fiú csecsemőt.

Illusztráció Forrás: Instagram/West Midlands Police

A vonat hétfő délután indult Budapestről, estére volt Münchenben. A takarítók csak másnap reggel találták meg a holttestet a mellékvágányra tolt vonaton. A boncolás kiderítette, hogy a kisfiú élve született, és feltehetőleg a vonaton, amire az is utal, hogy a rendőrség vérnyomokat talált a büfékocsiban. Jelenleg a DNS-vizsgálat eredményeire várnak.

A rendőrök olyan asszonyt keresnek, aki nagy hassal szállt fel a vonatra. Az is lehetséges, hogy a nő nem a vonat utasai közül került ki, hanem már Münchenben szökött fel a félrevontatott szerelvényre, hogy megszülje és megölje a csecsemőt.

Bomlott elmék egykori otthona: Greystone Park Pszichiátriai Kórházhttp://www.life.hu/csalad/20140509-elmebetegek-egykori-otthona-greystone-park-pszichiatriai-korhaz-new-jersey-ben.htmlA Greystone Parknak, közismertebb nevén a New Jersey állami bolondokházának egy részét, egészen pontosan 30 épületét még ma is használják, a lezárt részekre azonban tilos a bemenet. Ez persze nem gátolja meg az igazán bátrakat abban, hogy belopózzanak ide és fotóikon keresztül megmutassák a nagyvilágnak azokat a helyiségeket, amiket elzárnak a kíváncsi szemek elől. Elhagyatott helyek című sorozatunk 10. része következik. Család--Mick Jagger dédnagyapa letthttp://www.life.hu/csalad/20140519-mick-jagger-dednagyapa-lett.htmlKislánya született Mick Jagger unokájának, a 21 éves Assisinek. A Rolling Stones hetvenesztendős frontemberének ő az első dédunokája - értesült a Hello! magazin.CsaládAFPMegszületett Ciara kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20140520-megszuletett-ciara-kisbabaja.htmlA vártnál kicsit korábban, hétfőn született meg az énekesnő első gyermeke.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.